Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet megszerettetni...

Hogy lehet megszerettetni valakivel a rockot?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm szerint bolond vagyok, mert főleg rockot (és punk-rockot) hallgatok. -.-

Már idegesít, hogy mindig csak szidja...

2012. szept. 17. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem az a stílus akkor sehogyan, de próbálj meg először egy még alig rocknak mondható dallamos, de mégis rockos számot megkedveltetni vele, és utána a többit.
2012. szept. 17. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Ő mit szeret?

Rapet?

Am. nem tudom, hogy vannak-e mások is így, de én például a legtöbbet hallgatott punk-rock stílus mellett rengeteg egyebet is hallgatok, az oldiestól a rapen át a mulatósig mindent.

Most ami épp nagyon bejön, az a The Temper Trap meg BLR.

Amit leginkább hallgatok az a Road (bár ezt már hallgatom pár éve és kezdem megunni), hétköznaPI CSAlódások, Lordi, depi, tankcsapda.

2012. szept. 17. 19:32
 3/4 halibel ***** válasza:
0%

Én az animét próbálom megszerettetni barátnőmmel, sikeresen, mert kerestem olyat, ami neki tetszett. Úgyhogy keress olyat, ami szimpi lehet neki, majd mondd meg, hogy az bizony rock.

Amúgy nem mindegy, hogy eddig milyen zenét hallgatott.

Én úgy szerettem meg a rockot, hogy komolyzenével volt keverve japán rock, na az nagyon bejött. Így szeretem a (japán) rockot, de örök kedvenc a komolyzene :)

2012. szept. 17. 20:45
 4/4 anonim válasza:

A rock az a dolog,ami mindenkiben megvan. Meg fogod tudni szerettetni vele,csak találj neki olyat ami tetszik neki aztán már magától indul az egész.Először csak a neki tetszőt fogja hallgatni,aztán egyre többet és többet.A végén meg már bakancsban fog tombolni melletted egy koncerten.^^

Anime 4ever. :)

2012. szept. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!