Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha te egy étteremnek vagy a...

Ha te egy étteremnek vagy a vezetője, kit tennél be egy (forgalmas) hétvégére? Azt az illetőt akit nem kedvelsz, és szivatod azzal, hogy hétvégén kell dolgoznia, vagy inkább azt, aki jól dolgozik és számítani lehet rá sok vendég esetén?

Figyelt kérdés

2012. szept. 16. 19:15
 1/4 A kérdező kommentje:
*pincérként :)
2012. szept. 16. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vezetőként nálam nincs helye a személyes érzelmeknek.

Olyan embert alkalmaznék akár hétvégén is aki jól tud dolgozni, akinek a segítségével nyereséges az üzlet.

2012. szept. 16. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyik hétvégén az 1iket, a másik hétvégén a 2ikat.


Üzletben nincs helye érzelemnek!

2012. szept. 17. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Második verzió: aki jól dolgozik. Nem csinálok nyereségkiesést magamnak amiatt, hogy megszívassak egy alkalmazottat. Ha nem jól dolgozik, akkor kirúgom, ennyi. Nincs szükség olyasmire, hogy szívatás. Más dolog miatt meg egy főnök miért nem kedvelné a beosztottját? Nem oszt, nem szoroz, hogy kedveli-e. Csak az üzleti érdek számít, szimpátia nem.
2012. okt. 1. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!