Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki érzi, úgy, hogy szívesebben...

Ki érzi, úgy, hogy szívesebben élne régebbi korban?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodok mostanában azon, hogy ebben a mai rohanó világban, ahol emberi kapcsolatok is megváltoztak, egyre több depressziós ember van. Milyen jó is lenne visszamenni olyan korban, ahol nem volt annyira fejlett technológia, de még is boldogabbak voltak az emberek. Mindenkinek volt munkája, voltak igazi barátok nem csak neten keresztül...

Mit gondoltok róla? Ha lehetne választani, milyen korban élnétek?

2012. szept. 16. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék élni régebbi korokban. Illetve... most egész biztosan felszínesnek fogsz gondolni: szívesen éltem volna mondjuk a 20. század elején, vagyonos emberként, mert őket legalább elfogadták és nem bélyegezték meg (az én szememben így tűnik, persze biztos most jönnek a kiegészítő válaszok, hogy ne gondolkodjak így, bla bla bla.)...
2012. szept. 16. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a 19. század végén, 20. század elején élnék, mert nagyon érdekel, hogy milyen lehetett.
2012. szept. 16. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

1800 előtt, amikor még kevés ember és rengeteg érintetlen hely volt, és valószínű a természetből könnyebben, jól meglehetett élni akár, messze a marakodó emberektől, egy eldugott kis helyen, a Párommal és a gyerekekkel, egy tiszta vizű folyó, vagy patak közelében, egy kis tanyán, állatokat gondozva, növényeket termesztve, békében és szeretetben éltünk volna...

2012. szept. 16. 15:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen én is olyannak tudnám elképzelni az életemet, mint a 3-as válaszoló írta. Milyen jó is álmodozni, nehéz napokon.
2012. szept. 16. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!