Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van itt olyan, aki szívesebben...

Van itt olyan, aki szívesebben preferálja a régebbi játékokat?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy rajtam kívül hányan járnak ide, akiknek több élvezetet nyújt egy régebbi PC, NES, SNES, GBA, stb. játék, mint a mostani PS3-ra és PC-re kiadott szupercsillogós csodák.
2012. ápr. 16. 21:24
 1/8 Queasy ***** válasza:
100%
Jelen. Rettenet a jelenlegi generáció. Természetesen most is vannak jó játékok, de a legtöbbje kukába sem való.
2012. ápr. 16. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Szinte mindenki.

Van PS3 is, szeretem azokat a játékokat is, de csak szeretem.

Régi játékokat meg imádom.

Nem vagyok valami öreg, szóval NES, SNES és társai kimaradtak, volt valamilyen Nintendo-m de akkor elég kicsi voltam, a nevét sem tudom, az első ténylegesen saját cuccom a PS1 volt, azon nőttem fel, egy Crash Bandicoot vagy Final Fantasy mai napig a kedvencem, pedig 0 angol tudással fogalmam sem volt épp mit csinálok FF-be.

2012. ápr. 16. 21:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Örülök a válaszodnak. Persze, én sem azt mondom, hogy manapság már semmi jó nincs, de a mostaniak messze a grafikát részesítik előnyben, a játékélmény és az apróbb finomságok helyett. Sajnos én így nem igazán tudom megosztani a játékélményeimet senkivel. Azt esetleg elárulod melyeket tartod a kedvenceidnek?
2012. ápr. 16. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
a sok BF3 es Skyrim-es pistike soha nem fogja megtudni milyen elmeny volt regen a Worms Armaggedon, MoHAA multija, Carmaggedon, Atomic Bomberman, Quake 1-2, es meg sorolhatnam
2012. ápr. 16. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően egyetértek, de azt ne feledjük, hogy régen is megannyi szenny játék volt, csak azokra már nem emlékszik senki. Mindamellett manapság is jelennek meg zseniális játékok, Skyrim, Diablo III, Starcraft II, a Mass Effect-ek, az új GTA-k, stb. 10-15 év múlva klasszikusokként fognak visszaemlékezni ezekre a játékokra, és talán akkor már ezt a korszakot fogják visszasírni úgy, mint ahogy mi most most a régebbit.
2012. ápr. 16. 22:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze, régebben is voltak legendásan rossz játékok. Nintendón a legtöbb elég zsákbamacska jellegű volt. A kérdésem nem is arra vonatkozik, hogy "Ugye igazam van, abban, hogy a mai játékok semmit sem érnek, a régiek meg tökéletesek voltak?", hanem érdekelt, hogy ki gondolja még úgy közületek, hogy jobban le tudja kötni egy idejét múltabb játék.
2012. ápr. 16. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Pl RPG-k nagy kedvencek.

Skyrim, Dragon's Dogma, Demon's Soul, Dark Souls.

Illetve Metal Gear Solid 4, nagy kedvencem az MGS sorozat.

Illetve a Trine is nagyon bejött, meg az ehhez hasonló platformjátékok.

Illetve az egész God of War szériát kihagyhatatlannak tartom.

Ennyi jutott eszembe most, amit új(abb) játékok, és elég jónak tartom ezeket, de ezen kívül még van pár játék, amiről azért jó véleményem van, csak nem fogott meg.

2012. ápr. 16. 23:43
 8/8 Smartguy86 ***** válasza:

Én azt sajnálom, hogy ígéretes fejlesztők tűnnek el néha a süllyesztőben és az EA által sablonra gyártott tucatjátékok meg folyamatosan ugyanazt a se íze se bűze színvonalat adják. Pl az Ion Storm (Deus Ex), a Bullfrog (Dungeon Keeper), az Iron Lore (Titan Quest) mind bezártak mert nem voltak életképesek pénzügyileg, pedig a tehetség megvolt, főleg az első kettő esetében, akik maradandót alkottak. Még szerencse, hogy az Id software nem adta meg magát...

A Nintendo-s időkre meg tényleg igaz, hogy akkor aztán csőstűl dőltek a piacra a szemétnél szemetebb játékok, elég csak megnézni az AVGN videokat :)

Régen is volt egy csomó szemét, de tény, hogy a szemét között sokkal nagyobb kincsek voltak, ami mostanság nagyon ritka.

Régen az volt a jó, hogy a játék nem csak a látványon és a "wow" élményen állt vagy bukott, hanem volt benne tartalom és ami még fontosabb: magával ragadta a játékost a játék idejére, volt interakció, átjött valami, egy hangulat, egy üzenet, volt bennük varázs (Legjobb példa erre a Deus Ex). Mostanában ez az interakció hiányzik, nem érzi magáénak az ember az egészet, mert nincs kidolgozva ez a része, csak a grafikai megvalósításon és a közvetlen irányításon van a hangsúly.

2012. ápr. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!