Írjak neki, vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik, már találkoztunk párszor, és most teljesen oda vagyok érte...Facebook-on szoktunk beszélgetni, és van, hogy ő ír, van, hogy én. De mostanában csak én írtam neki, ő nem is válaszolt érdeklődve, vagy mint aki fel akarja lendíteni a beszélgetést, és elhatároztam, várok, amíg majd ő rámír. (Ez már néha bejött) De most nem ír nekem, és nem tudom, valóban jó ötlet-e ez, egyre kevesebb az akaraterőm, de úgy érzem, ha írok neki, akkor az olyan, mintha megadnám magam. Ti mit gondoltok erről? Azt szeretném, ha hiányoznék neki, és írna.:) 16/f2012. szept. 15. 22:51
11/16 anonim válasza:
de nem lehet hát bizonytalanak vagyunk
12/16 anonim válasza:
Már nem azért, de te nem pont azért nem akarsz neki írni, mert félsz, hogy annyira nem érdekled? (Kicsit átfogalmazva)
Mindenképp írj neki. Legfeljebb lekoptat, ha pincsikutyának érez, de azt nem így fogja tenni.
Szerintem meg mi lányok nem fogunk írni, hiába mondtad, mert...mert az hogy nézne már ki? Mint egy pincsikutya:D Hát nem tudom mennyire tekinthető hasznosnak a válaszom:D
13/16 anonim válasza:
mindenképp irjál neki kedves első igyvann
Akkor jó egy pasi,ha tökös
csak az ül rá,aki bögyös!
14/16 A kérdező kommentje:
Már írtam neki, és most ugyanolyan lelkesen válaszolt...szóval lehet, igazatok volt, és ő is azt várta, hogy majd én írok.:D
2012. szept. 17. 16:25
15/16 anonim válasza:
Aki tetszik, vedd a fáradtságot, kockáztass és írj rá! 21 éves lány vagyok és ráismertem a saját helyzetemre egy sráccal aki baromira bejön nekem, csak nem akarok ráírni... Úgy gondolom az udvarlás a férfi dolga! Beszéltünk már, volt hogy én, volt hogy ő írt nekem, de még a randiig mindig nem jutottunk el, mivel nem én fogom neki felhozni... Srácok, legyetek bevállalósak, ha valaki tényleg megfog benneteket és nem csak egy éjszakára kell! :)
16/16 Superkee válasza:
Figyelj, szerintem írj neki.. Nekem is úgy volt, hogy először nem írt vissza, majd aztán írtam neki, hogy: írj vissza, légy szíves! Hallod! Írjál! :D Bevált.. Azóta is jó a kapcsolatunk.:) Lány. Kort nem mondok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!