Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Írjak neki, vagy ne?

Írjak neki, vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik, már találkoztunk párszor, és most teljesen oda vagyok érte...Facebook-on szoktunk beszélgetni, és van, hogy ő ír, van, hogy én. De mostanában csak én írtam neki, ő nem is válaszolt érdeklődve, vagy mint aki fel akarja lendíteni a beszélgetést, és elhatároztam, várok, amíg majd ő rámír. (Ez már néha bejött) De most nem ír nekem, és nem tudom, valóban jó ötlet-e ez, egyre kevesebb az akaraterőm, de úgy érzem, ha írok neki, akkor az olyan, mintha megadnám magam. Ti mit gondoltok erről? Azt szeretném, ha hiányoznék neki, és írna.:) 16/f

2012. szept. 15. 22:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én lány vagyok 15 éves és mindenképpen írj neki.

hát te vagy a pasi.lehet hogy érdeklődik irántad és őő is körmötrágva várja hogy írj neki.kockáztass megéri!! te vagy a pasi légy tökös már:)

2012. szept. 15. 22:59
 2/16 A kérdező kommentje:
De nem arról van szó, hogy tökös vagyok-e, hanem hogy nem akarok pincsikutya lenni, aki mindig ráír...nem szeretném elijeszteni, és mivel mostanában nem ír, azt szeretném, ha előbb rájönne, hogy hiányzom:D vagy ez lehet, túl egoista vágy?
2012. szept. 15. 23:01
 3/16 anonim ***** válasza:
igen úristen ne légy hülye hát csaj ez a neki a doga nekünk fontos ez és a pasiknak kell irni mindig ez aranyszabály hidd el értékeni fogja lehet hogy azért nem ír mert fél hogy nem keresed egyenlő nem is érdekleddel és nem akar beégnii irjál rá!!!
2012. szept. 15. 23:03
 4/16 A kérdező kommentje:
Istenem, ha lány lennék csak várnom kellene, hogy tegyék nekem a szépet...
2012. szept. 15. 23:06
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát nem mert látod te sem teszed, mi csak a hajunkat tépjuk milyen hülyék vagtok hogy nem veszitek észre ha egyszer irunk akkor tuti érdeklltek minket XD
2012. szept. 15. 23:13
 6/16 A kérdező kommentje:
De ha lányként tenném fel ugyanezt a kérdést, akkor meg az lenne a válasz, hogy ne írjak neki, hanem várjak, h a fiú írjon? Tehát mindenképp nekem kell írnom, ha én vok a fiú?:D
2012. szept. 15. 23:16
 7/16 anonim ***** válasza:
hát igen na:)ez fiuknak a dolga szerintem mert mi lányok félünk ha nem irsz akkor nem is érdekelünk ennyi nem nehéz
2012. szept. 15. 23:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Akkor holnap írok neki....de komolyan képes lenne egy lány nem írni valakinek aki tetszik neki, mert fél, h nem érdekli azt a valakit? ez beteg:D
2012. szept. 15. 23:28
 9/16 anonim ***** válasza:
köszi mert rohadtul ugyanígy vagyok de télleg ezért irtam hogy segitsem a női sorstársamnak XD
2012. szept. 15. 23:29
 10/16 A kérdező kommentje:
akkor minden lánynak üzenem, hogy írjanak annak akinek akarnak, mert az örülni fog:D
2012. szept. 15. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!