Írjak neki, vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik, már találkoztunk párszor, és most teljesen oda vagyok érte...Facebook-on szoktunk beszélgetni, és van, hogy ő ír, van, hogy én. De mostanában csak én írtam neki, ő nem is válaszolt érdeklődve, vagy mint aki fel akarja lendíteni a beszélgetést, és elhatároztam, várok, amíg majd ő rámír. (Ez már néha bejött) De most nem ír nekem, és nem tudom, valóban jó ötlet-e ez, egyre kevesebb az akaraterőm, de úgy érzem, ha írok neki, akkor az olyan, mintha megadnám magam. Ti mit gondoltok erről? Azt szeretném, ha hiányoznék neki, és írna.:) 16/f2012. szept. 15. 22:51
1/16 anonim válasza:
Figyelj én lány vagyok 15 éves és mindenképpen írj neki.
hát te vagy a pasi.lehet hogy érdeklődik irántad és őő is körmötrágva várja hogy írj neki.kockáztass megéri!! te vagy a pasi légy tökös már:)
2/16 A kérdező kommentje:
De nem arról van szó, hogy tökös vagyok-e, hanem hogy nem akarok pincsikutya lenni, aki mindig ráír...nem szeretném elijeszteni, és mivel mostanában nem ír, azt szeretném, ha előbb rájönne, hogy hiányzom:D vagy ez lehet, túl egoista vágy?
2012. szept. 15. 23:01
3/16 anonim válasza:
igen úristen ne légy hülye hát csaj ez a neki a doga nekünk fontos ez és a pasiknak kell irni mindig ez aranyszabály hidd el értékeni fogja lehet hogy azért nem ír mert fél hogy nem keresed egyenlő nem is érdekleddel és nem akar beégnii irjál rá!!!
4/16 A kérdező kommentje:
Istenem, ha lány lennék csak várnom kellene, hogy tegyék nekem a szépet...
2012. szept. 15. 23:06
5/16 anonim válasza:
Hát nem mert látod te sem teszed, mi csak a hajunkat tépjuk milyen hülyék vagtok hogy nem veszitek észre ha egyszer irunk akkor tuti érdeklltek minket XD
6/16 A kérdező kommentje:
De ha lányként tenném fel ugyanezt a kérdést, akkor meg az lenne a válasz, hogy ne írjak neki, hanem várjak, h a fiú írjon? Tehát mindenképp nekem kell írnom, ha én vok a fiú?:D
2012. szept. 15. 23:16
7/16 anonim válasza:
hát igen na:)ez fiuknak a dolga szerintem mert mi lányok félünk ha nem irsz akkor nem is érdekelünk ennyi nem nehéz
8/16 A kérdező kommentje:
Akkor holnap írok neki....de komolyan képes lenne egy lány nem írni valakinek aki tetszik neki, mert fél, h nem érdekli azt a valakit? ez beteg:D
2012. szept. 15. 23:28
9/16 anonim válasza:
köszi mert rohadtul ugyanígy vagyok de télleg ezért irtam hogy segitsem a női sorstársamnak XD
10/16 A kérdező kommentje:
akkor minden lánynak üzenem, hogy írjanak annak akinek akarnak, mert az örülni fog:D
2012. szept. 15. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!