Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Találtam a tesóm táskájába 2...

Találtam a tesóm táskájába 2 doboz cigit, egy doboz sört, meg egy óvszert! Szerintetek mit csináljak? Mondjam meg anyuéknak?

Figyelt kérdés
Szóval az úgy történt, hogy anyutól elkérte a kocsit, és elfelejtette visszaadni neki a kulcsot. Monda anyu, hogy menjek a szobójóba biztos ott van valahol a táskájába. Kinyitom a táskát, kicsit kerestem a kulcsot, mert a táska alján volt. És hirtelen megpillantottam a táskában 2 boboz cigit, az egyik ki volt bonta a másik bontatlan volt, meg találtam benne egy dobozos sört is, meg egy csomag durex óvszert! Úristen azóta hozzá se szóltam a bátyámhoz rá se nézek, pedig a szüleinktől nem ezt látta! A helyébe szégyelném magam, de nagyon! Vagy legalább tenné el valahova olyan helyre ahol senki nem találja meg, ne-em kiteszi a szoba közepére azt a táskát!

2012. szept. 15. 21:56
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Én szégyelelem és kerülöm az ilyen témákat, mert 18 alatt a szex bűncselekmény
2012. szept. 30. 22:05
 22/27 Gyakori Ferenc ***** válasza:
100%
szánalmas vagy
2012. szept. 30. 23:03
 23/27 anonim ***** válasza:
Most azon gondolkodom, hogy vajon a kérdező pókerarccal írja-e, amit ír, vagy ő is csapkodja a térdét, miközben ilyen baromságokat ír.
2012. okt. 1. 16:51
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem bűncselekmény! az más ha valakit a hit vezérel, és ezért nem akar "korán" lefeküdni valakivel.. De most komolyan kérdezem: tényleg ilyen zizi vagy, kamu kérdés, vagy vallás miatt akarod beköpni a drága bátyád??
2012. nov. 16. 14:54
 25/27 anonim válasza:
Troll
2013. aug. 1. 00:54
 26/27 anonim ***** válasza:

Bűncselekmény??? Úristen.. látszik hogy gyerek vagy. Én 29 éves felnőtt apuka vagyok, mielőtt még leüvöltenél hogy gyerek vagyok. A középsuliba mikot jártam, 16 évesen szült egy csaj babát. 18 év alatti, nem büntették meg mert szeretkezett, és lett babája. AZ A BŰNCSELEKMÉNY, HA MEGERŐSZAKOLNAK VALAKIT! De pl. a középsulistársam szeretett volna szexelni, így nem bűn.

Üdvözlettel,

29 éves kétgyermekes apuka

2016. febr. 7. 17:45
 27/27 anonim ***** válasza:

14 éves kor az ún beleegyezési korhatár. Efölött ha az illető is akarja nincs bűncselekmény.

Egyfelől.

Másfelől: aki óvszert vesz és magánál tart, hogy használja alkalom adtán, az nagyon is felelősen gondolkodik, le a kalappal előtte. Sokkal jobb, mintha felcsinálna valakit aztán lehet abortálni vagy fizetni.

És ébresztő, ez itt a XXI. század, nem a középkorban vagyunk ahol a kolostorok és az erényövek dominálnak :D :D :D

2016. febr. 10. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!