Találtam a tesóm táskájába 2 doboz cigit, egy doboz sört, meg egy óvszert! Szerintetek mit csináljak? Mondjam meg anyuéknak?
Bűncselekmény??? Úristen.. látszik hogy gyerek vagy. Én 29 éves felnőtt apuka vagyok, mielőtt még leüvöltenél hogy gyerek vagyok. A középsuliba mikot jártam, 16 évesen szült egy csaj babát. 18 év alatti, nem büntették meg mert szeretkezett, és lett babája. AZ A BŰNCSELEKMÉNY, HA MEGERŐSZAKOLNAK VALAKIT! De pl. a középsulistársam szeretett volna szexelni, így nem bűn.
Üdvözlettel,
29 éves kétgyermekes apuka
14 éves kor az ún beleegyezési korhatár. Efölött ha az illető is akarja nincs bűncselekmény.
Egyfelől.
Másfelől: aki óvszert vesz és magánál tart, hogy használja alkalom adtán, az nagyon is felelősen gondolkodik, le a kalappal előtte. Sokkal jobb, mintha felcsinálna valakit aztán lehet abortálni vagy fizetni.
És ébresztő, ez itt a XXI. század, nem a középkorban vagyunk ahol a kolostorok és az erényövek dominálnak :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!