Találtam a tesóm táskájába 2 doboz cigit, egy doboz sört, meg egy óvszert! Szerintetek mit csináljak? Mondjam meg anyuéknak?
Szerintem se mondd el. Inkább menj oda hozzá, ha egyedül vagytok, és beszéld meg vele. Az óvszer normális, sőt, még jó, hogy legalább használ, nem pedig teherbe ejti a lányokat. A sör is normális, én is sokat jártam haverokkal sörözni. Cigi? Hát igen az picit durvább, de az inkább az ő baja. Ha elmondod, megkockáztatod, hogy nagyon megutáljon, esetleg óriási balhé lehet belőle. Vele beszéld meg.
Az pedig hogy nem ezt látja a szüleitektől, az lehet, de egy az hogy láthatja máshol is, másik az hogy látja vagy sem, 17 évesen talán van annyi esze, hogy eldöntse hogy ezt akarja-e vagy sem.
"Úristen azóta hozzá se szóltam a bátyámhoz rá se nézek, pedig a szüleinktől nem ezt látta! A helyébe szégyelném magam, de nagyon! "
Mi miatt kellene szégyellnie magát? Ha már vezet, gondolom nagykorú. Egy dobozos sör? Hűha. Vagy a koton? Inkább örülj, hogy felelősen gondolkozik és nem baszik oda a nyakatokra valami kölköt! Vagy a cigi a baj? Nagykorú embernek lehet az is.
Minek úgy kiakadni, mintha drogot vagy lopott cuccokat találtál volna?
Mi az, hogy a "szex erkölcstelen"? Hol éltél te eddig 14 éves létedre? A szex minden párkapcsolat egyik alapja. Szerinted, ha a "szüleid sosem szexeltek" akkor vajon ti hogy születtetek? Most vagy trollkodsz, vagy tényleg kimaradt a felvilágosítás -.-?
A másik. Ki mondta neked, hogy 18 év alatt alkoholt fogyasztani/dohányozni bűncselekmény? Az eladónak kiadni, az ütközik törvénybe, de egy 17 éves simán kinéz már 18-nak, tehát kiadják bárhol, ne képzeld, hogy személyit kérnek. Sőt, van ahol bárkinek kiadnak bármit.
Szerintem te inkább költözz át az ÉLET nevezetű "helyre", minthogy itt pampognál. Jobban járnál hidd el.
Akkor nagy bolond vagy!
Ha a szüleid soha az életbe, nem szexeltek akkor szerinted te, hogy születtél?
Amúgy szerintem te elég idős vagy ahhoz, hogy odamenj apádhoz/anyádhoz és megkéred őket, hogy beszéljenek neked róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!