Miért van ennyi barom itt gyakorikérdéseken?
Adott egy kérdés, és elkezdik egymás szidni a válaszokban, elekzdenek baromságokat írkálni.
Van 1 kérdés, választ írsz akkor arra a kérdésre válaszolsz, nem a hülyeséged érdekli az embert, nem az ember közti veszekdés érdekli hanem a kérdésére a válasz, ha nincs értelmes válaszod ne írj inkább -.-
ilyen hogy: miért van ez meg az.
és akkor irja hogy: hát ez már olyan sokszor le van irva, nem fogom neked leírni.
akkor minek írtál te barom :| válaszolsz akkor a kérdésre válaszolj ne baromságokat irkáljál. ne szóljál be a másiknak ne fórumozz ne chatelj. 1kérdés és rá jönnek a válaszok. nem a szidás, nem a röhögés, nem a baromság hanem a válasz, ha nincs értelmes válaszod nem irsz. ennyire egyszerű, de ezeknek az embereknek? áh! magyarok = hülyék.
Csak részben tudok egyetérteni veled. Beszélhetnénk például a kérdések minőségéről is, de azt sajnos nem lehet pontozni... Az ezerszer feltett kérdések bizony tudnak irritálóak lenni, a kedves kérdező - mondjuk ki bátran - egy lusta disznó és nem keres rá a problémája megoldására, pedig sokkal hamarabb választ kaphat. Legtöbbször elég legörgetni a lap aljára és a Kapcsolódó kérdések között többszörösen ott van a válasz.
Egymás lehordása nekem sem tetszik. De a válaszokban előforduló szellemes és kulturált humort én szeretem (ahol ennek helye van), ez az élet sava-borsa.
A helyzet az vannak akik szórakozni járnak ide, én tapasztaltam ilyent!
De kikérem magamnak attól, hogy magyar, de nem hülye, jó!
Te kérdezed, és te is mit írsz? akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!