Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ennyi tapló itt a...

Miért van ennyi tapló itt a gyakori kérdéseken?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mert itt névtelenül bunkóskodhatnak
2012. szept. 5. 14:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ez mire jó, néha már alig merek kiírni kérdést, mert kapom az "értelmes" válaszokat.
2012. szept. 5. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Sokan taplónak születnek vagy nincs normális barátai és itt szórakoznak unalmukban ahelyett, hogy valami hasznos dolgot tennének. De örüljünk neki hogy mi nem közéjük tartozunk habár ha így halad a világ akkor a normális emberek lesznek a kisebbségben.
2012. szept. 5. 14:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát igen :S köszi, hogy írtatok :)
2012. szept. 5. 14:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Normális kérdésre normális válaszok szoktak jönni, amennyire én megfigyeltem. Idióta kérdésekre pedig ugranak a trollok azonnal.
2012. szept. 5. 14:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Normális kérdésekre is jönnek hülye válaszok, rossz megfigyelő vagy
2012. szept. 5. 14:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Én némelyiken jót szoktam röhögni. De tényleg érkeznek normális kérdésre is hülye válaszok.

Néha-néha én is adok 'nem értelmes' válaszokat.

2012. szept. 5. 15:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Néha én is mosolygok egyébként.
2012. szept. 5. 19:20
 9/11 anonim válasza:
Sokszor én sem merek kiírni dolgokat mert rögtön ugranak. nem veszik figyelembe hogy nem tud mindenki annyit mint ők nem kívánnak segíteni de nem bírják ki hogy ne írjanak ki valami hülyeséget a kérdésekhez...
2012. szept. 8. 16:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Úgy ahogy mondod, ne foglalkozzunk velük :)
2012. szept. 9. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!