Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fültágesz riadó?

Fültágesz riadó?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt kicsit iszogattunk, és mért is ne, átraktak a fülemen egy helyes kis csigát, kb 3 mmes lehet csak. viszont eléggé fájdogál.. namármost tudom h fájnifog, nyafka is vagyok alapból, de mindig is szerettem volna, és örülök h elkezdtem végre. Szóvall.. az lenne a cink h nemcsak a fülem gyulladt be hanem a nyakam, a torkom is, és hőemelkedésem van.. na ilyenkor mi a teendő? Nemrég vettem be egy algopyrint, de semmi hatás. Alig tudok nyelni, és hiába kentem be krémmel a tágeszem, meg sem tudom mozdítani anyirafáj..

Kérlek tanácsokkal lássatok el :D

17/L

2012. szept. 15. 14:47
 1/4 anonim válasza:
0%
a csiga=fültágító?? o.O sztem jobban kéne figyelned h mit raknak be a füledbe , sztem menj el orvoshoz...
2012. szept. 15. 15:40
 2/4 anonim válasza:
azt vedd ki minél előbb!! nekemis volt ilyen parám , bár ilyen torokfájás meg hőemelkedés nem de utána elkezdett begennyezni meg sebes lett és 20ról ilyen 3-4re visszament
2012. szept. 18. 18:13
 3/4 anonim válasza:

#1 válaszolónak: [link] ez a fültágító csiga. természetesen nem egy igazi csigára gondolt. -.-

és szerintem is szedd ki, várd meg amíg nem gyógyul meg, utána szerintem kezdheted elölről. :)

2012. okt. 25. 19:02
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) amúgy már túlvagyok a nehezén lement a gyulladás meg minden, mostmár 16os 18as felé tartok:D
2012. dec. 17. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!