Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » NINTENDO WII-re szerintetek...

NINTENDO WII-re szerintetek meddig lesz játék, vagy nagy cím, annak tudatában, hogy jön a WII U? És ha jön a WII U meg lesztek még akkor is elégedve a Wii-vel?

Figyelt kérdés

Tisztelt Wii és nem Wii Tulajdonosok!

Szinte csak a Wii-ről hallani mostanság!

Beírom a keresőbe,hogy wii,de már többet lehet olvasni a WII U-ról,mint a Wii-ről! Pedig még kint sincs a WII U. Úgy látom a NITNENDO már nem foglalkozik annyira a Wii-vel. Anno a ps2-öt 2000 környékén adták ki, a ps3 2007 körül jött és még utána is,évek után is voltak rá jó játékok,és azét nagy számban jelentek is meg rá, és csak az utóbbi időben kezdett úgymond ,,leállni,,, de pl: Fifa még mindig van! A NINTENDO WII-nél ezt sajnos nem érzem!

A NINTENDO legnagyobb címe a Mario. Tavaly 2 Mariot adtak ki ha jól tudom, 2012-ben meg eddig csak egyet! Ez nagyon gyenge, és még kint sincs a WII U!!! Akinek Wii-je van azt érdekli,hogy jön a WII U,vagy meg van elégedve a Wii-vel? Én nem rég vettem Wii-t szóval nekem jó lesz sokáig. Majd jön a WII U, és majd akkor valószínűleg lejjebb mennek a játékárak...ilyenkor kell vásárolni! :D Ti hogy vagytok vele?

Már hasonló kérdést feltettem, de kérlek Titeket, ha tudtok válaszoljatok!

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. szept. 13. 22:59
 1/2 anonim válasza:
Wii U játszhat a Wii játékokat!
2012. szept. 27. 20:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Kérdésemben nem csak erre voltam kíváncsi,de köszönöm válaszod :)
2012. szept. 28. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!