Ha sok játék van a gépemen az lassítja a gépem?
Gépem:
Rendszer:Microsoft Windows XP 2002-es verzió szervizcsomag 3
Számítógép:Intel(R) Pentium(R)4 CPU 3.06GHz 3.08GHz,512MB RAM
Ezek vannak fenn:SWAT4,Call of duty 4,WOW Lich king,Doom3,GTA SAN ANDREAS,Half Life 2,Counter strike source,MAFIA 1,NFS most wanted
Nem hinném, a te géped, ezekhez a játékokhoz tökéletes.
Talán keresgélned kellene a gépeden, lehet van egy-két vírus, ami belassít.
Igen lassulhat a gép a sok játéktól.
Észrevételeim szerint bármit raksz fel lassítja a gépet,ahogy tellik a vinyó úgy lassul a gép,nameg a háttérben futó alkalmazások szívják a memóriát is. :)
Az elöttem írónak üzenem hogy a ram nem minden! A vga-ját nem tudjuk milyen és az számít a legtöbbet! (Ez köztudott)
tudom, hogy az is számít, de attól még nem véletlenül van a ram sem. ezek közül kb az összes min. 1giga ram gépigényű. és gondoltam, ha a ram ennyi akkor a vga sem lehet sokkal jobb, mivel általába mindig a ram szokott a több lenni. legalábbis eddig amennyi configot láttam mindig így volt.
egyébként, hogy ne csak trollkodjak, igen számít valamennyit, hogy mennyi cucc van a vinyón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!