A legjobb barátnőm teljesen megváltozott és elhanyagol. Mit tehetnék?
Legjobb barátnők vagyunk már lassan 8 éve. Sok időt töltöttünk egymással, indig együtt lógtunk, mindent
megbeszéltünk, nála jobb barátot nem is kívánhattam volna. Azóta, hogy gimnazisták lettünk teljesen
megváltozott minden. Ennek már 3 éve. Sokszor próbáltam beszélni vele erről de ő soha nem értett egyet velem
ebben. 1 éve lett egy új barátnője is akivel osztálytársak és most folyton vele lóg, minden nap beszélnek
telefonon is, de velem nem. Engem már alig keres. Úgy tűnik egyáltalán nem foglalkozik már velem és nekem ez
nagyon rosszul esik, mert alapból kevés barátom van sajnos. De nekem nagyon hiányzik a barátnőm, leginkább a
régi énje és nem ez a mostani, hogy is mondjam eléggé kicsapongó énje. Ti mit tennétek a helyemben és
egyáltalán mi erről a véleményetek? Lehetünk újra ugyan olyan legeslegjobb barátnők?
17/L
Sajnos nem tudsz semmit tenni ellene, erőltetni nem lehet.Te se keresd annyiszor.
Hátha kimegy a képből a másik barátnő, akkor majd lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!