Írország melyik részén van Mullingar?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy Mullingar Nagy-Britanniához tartozik-e. Légyszi gyorsan válaszoljatok! Köszi:)2012. szept. 12. 14:33
1/5 anonim válasza:
Gyors módszer: beírod Google-be hogy "Mullingar". Első találat egy Wiki-oldal, ahol van térkép, leírás, minden. Második találat egy térkép, ami egyből oda visz és megnézed hogy hol is van az. Ha elég idős vagy, és tanultál már földrajzot, azt is meg tudod határozni a térképről hogy az Írország-e vagy Nagy-Britannia (ha nem lenne egyértelmű az Írország kiírás).
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, a második válaszon nagyon sokat nevettem xdddd
2012. okt. 11. 08:16
4/5 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy one direction fan vagy.:) Esetleg Niall a kedvenced?
5/5 anonim válasza:
Én is ír vagyok. Ugyanabból a megyéból mint Niall csak én Athloneban születem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!