Mennyi sört szoktatok adni a munkásoknak naponta,
fejenként?
Figyelt kérdés
Ablakfestő, festő stb. Felújítás van nálunk.Üdítőt vizet nem isznak, csak sört. 4-5 dobozzal/fő naponta. Kicsit sokallom...Ha kiszámolom hetente 20 000.- kb. :/
Én tuti nem adnék neki, főleg munka közben... gondolom kapnak a munkáért pénzt...
2012. szept. 12. 14:11
2/12 anonim válasza:
semennyit
munkában és sem ihatok alkoholt
ha vesz magának, nem szedem el tőle, de ha munka helyett sörözik, szóvá teszem
ásványvizet adok, meg amikor nagyon hodeg volt, akkor teát főztem nekik
3/12 anonim válasza:
*hideg
4/12 anonim válasza:
Jó a 4-5 sör,viszont emellett egy vasat se adj nekik.
Egyébként 1-2-őt illik adni,ha elfogadják.Te kifogtál egy idült alkoholista brigádot.
2012. szept. 12. 14:55
5/12 anonim válasza:
farikcsaa, hogyhogy illik? Nekem ki ad üdítőt, amikor dolgozom, vagy sütikét mert aranyosan ügyintézek? A sör nem alap létszükséglet, nehogy már én adjak alkoholt az alkoholistának, hogy utána elbacca a falamat, meg carul fessen.
2012. szept. 12. 20:02
6/12 anonim válasza:
Ne keverd össze a kettőt.Rohadt nagy illetlenség nem megkínálni a szakikat kv-val sörrel üdítővel.Nekem nem férne rá az arcomra nem megkínálni a munkásokat az biztos...
2012. szept. 12. 20:43
7/12 anonim válasza:
jój, legyen ahogy akarod :)
de azért bocsi, a kv meg az üdítő nem ugyanaz, mint az alkohol...
aztán ha megszédül a létrán és leesik, nekem lesz bajom/gondom/bosszúságom belőle
Az én lakásom abban az időszakban a munkahelye, a munkahelyén meg ne igyon már alkoholt
2012. szept. 12. 20:46
8/12 anonim válasza:
Kávé, üdítő ok, nah de sör? Munka közben sör? Nekem tilos, neki miért ne lenne az?
2012. szept. 12. 20:46
9/12 anonim válasza:
Mert ez más azért.Az irodákban gyárakban stb. nem szokás,de ha valakihez kimennek pl. a festők akkor igenis pofátlanság nem megkínálni egy itallal őket.Ahogy az is pofátlanság,ha a munkás kér mégegyet,meg mégegyet....
Engem sem kínál meg senki az uszodában ahol dolgozom,de nem ugyanaz a műfaj,ha festő,asztalos,kőműves meg ilyenek ténykednek az ember otthonában.
2012. szept. 12. 20:59
10/12 anonim válasza:
mert az emberek elkapatták őket és hagyomány lett, olyan mint a hülye borravaló. hogy nem akkor adod, ha tényleg elégedett vagy, hanem mert szokás, és ha nem kap, akkor még te érzed magad rosszul, és szinte leköpnek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!