Végrehajtónak elég, ha bemutatok egy ügyvéd által írt és hitelesített vagyonnyilatkozatot, hogy lakástulajdonos vagyok és ami a lakásban van ingóságok az enyémek? Nem én vagyok az adós, akihez tkp. jön mint végrehajtó. Bővebben:
Ha jól tudom,akkor nem foglalhat.
Nálunk is volt hasonló szitu,de mi megoldottuk,mert minden tárgy,amit vettünk(és elvihette volna)az én nevem volt.Amihez meg nem volt papír,ahhoz meg írattunk haverokkal egy kamu adásvételit. :)
HAllottam valami olyasmiről is hogy 5 év után ,,ami az enyém a tiéd",de ez nem tuti hogy életben van még.
Nah,meg bizonyítsa be a hatóság hogy ti élettársak vagytok,és a párod nem csak egy bérlő vagy lakótárs...esetleg egy megszorult barát....azért lakik ott.
Mindenre van kiskapu...
Remélem tudtam segíteni:)
-z-
Ennyi
Akkor írass mindenre adásvételit!
Semmi kép ne hagyjátok magatokat.
Annyi fog még kisülni belőle,hogy megpróbálnak nálatok foglalnbi,ha nem megy akkor pedig átkerül egy behajtási osztályra,és ennyi.
kapjátok a papírokat.....
10-15 év múlva pedig a helyi tanácsnál le kell dolgozni a párodnak a tartozást...
Hamegtagadja mehet a dutyiba csücsülni.
de aodáig még van min.15 év.... :)
Üdv: -z-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!