Mit csináljak? A többit lennt találjátok.
Na szóval az a helyzet ,hogy : 13 éves lány vagyok és 1-2éve kezdtek nôni a melleim és az idén kezdtem melltartót hordani ..addig csak toppot hordtam..anyukám mindig cirkuszol ,hogy vessem le ,mert igy nem fognak nôni a melleim,mivel a melltartó leszorítja, és azt akarja,hogy még toppot se hordjak csak tornaórán ..egyszerüen nem érti hogy már akkorák hogy kell melltarto mert a top nemtart semmit..suli idôben ugyis fogok hordani ,mégha titokban is ..nagyon idegesít ez a dolog .és utálom amikor csak topvan alul . aa kérdés hogy mennyiben van igaza anyumnak ès ti voltatok már ilyen helyzetben? s
elôre is köszi a norm. válaszokat
Bár nem csaj vagyok, de mivel általában problémáznak ilyesmin, ezeket tudom mondani:
- Melltartó nélkül valószínűleg lógni fognak a melleid, ha nem ma vagy holnap, de hosszútávon így lesz
- Napközben ILLENE hordani melltartót, pláne úgy, ha te is ezt érzed szükségesnek :)
- A melltartó annyit nem tart vissza, hogy ettől ne nőjön... hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!