Milyen profi, gitár multieffektet vegyek?
hát, ha ár nem számít, akkor én a tc electronic dolgokat javaslom :D
pl ezzel gondolom már gond nem lesz
Axe FX II.
Igazából ehhez képest mind meglehetősen gagyi és műanyaghangú.
A Line6-ek is nagyon erősen kompromisszumosak, habár talán azok állnak a második helyen.
Kösz az eddigi válaszokat, osztanék némi tapasztalatot, és indokolnám a kérdést.
Fullcső cuccon játszom és próbáltam már többféle multit meg pedált, de eddig mind zsákutca volt. Nem hogy hozzátettek volna a hangzáshoz, de tönkretették azt. Próbáltam már vonalban, lopp-ban, effektet csak a végcsövekre dugva, mind kudarc. Olyan volt-lett a hangzás, mintha visszafogták volna a lovakat, pedig hát épp az ellenkezőjét szerettem volna elérni. Elsősorban nem torzítók kellenek-az van a marshallban hibamentes-hanem modulációs effektek, looper. Köszönöm az eddigi válaszokat, remélem írtok még)
Ilyesmire meg a TC-k a királyok.
Nincsenek is benne sem erősítőmoddelek, sem torzítók, csak modulációs és téreffektek.
Nem színezik a hangzást, a dinamikát sem rontják le (kissé persze igen, hiszen enélkül lehetetlen lenne a processzálás, de azért nem egy Boss GT féle borzalom.)
Egyébként ha nagyon meghal a hangzás az a fej/loop hibája is lehet, egy szaki lehet tudna javítani rajta.
Milyen fejről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!