Minek menjek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
8. osztályos vagyok és eddig mindegyik tanár megkérdezte, hogy ki minek akar elmenni de mindnek csak annyit tudtam mondani, hogy nem tudom. 4-5-ös tanuló vagyok, de angolból vagyok a legjobb, eddig minden évben kitűnő voltam belőle, és az is érdekel a legjobban.2012. szept. 9. 10:31
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen jó vagy Angol-ból informatikus vagy marketinges azzal lehet legalább keresni.
2/4 anonim válasza:
ÉN is ugyanigy vagyok de megkerdeztem a tanarom hogy nekem melyik suli lenne a legalkalmasabb es mondta h mindenfele keppen valami vendeglato es IDEGENFORGALMI suliba mennyek!
mert ha idegen forgalmiba mesz akkor siman lehetsz idegen vezeto mas orszagokban is, vagy dolgozhatsz utazas irodaban is es az azert elonyos mert sokkal olcsobban utazhatsz el barhova( mas orszagokba)
remelem hogy segitettem neked.! Sok sikert.!
14/L
3/4 anonim válasza:
Menj el olyan gimnáziumba ahol felsőfokú angol nyelv képzés van. Ott általában még szokott humán vagy matek szak lenni.Ha még nem tudod mit csinálj és jól tanulsz akkor menj egy komoly gimibe, és onnan már mehetsz bármilyen fősulira egyetemre, így marad 4 éved gondolkodni, és utána vár a csillagos ég:D.......Mármint külföldön, itthon úgysem keresel sok pénzt:D
4/4 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat :D
2012. szept. 10. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!