Afrikába, Nigériába azon belül Abuja városba megyek dolgozni. Milyenek a körülmények?
Bocsáss meg, ezt nem előtte kellett volna megtudakolnod? Elmész egy másik országba, másik kontinensre dolgozni, és előtte meg sem kérdezed, mennyiben más ott az élet, mint nálunk?
Szerintem attól kérdezd meg, akitől az állást kaptad. Ő nyilván tudja, hogy ahova mész, milyenek a körülmények. Budapesten sem mindegy, hogy a Józsefvárosban vagy a Belvárosban dolgozol. Még kerületen belül is lehet hatalmas az eltérés.
:-) Bocsáss meg nekem, amiért ilyen sérült vagyok. De hát ilyen a világ. Ha kinyitod az ablakot, a jóval bejön a rossz is. Akkor adok olyan választ, amire most azt hiszed, hogy jó és értelmes, de amikor ott leszel, semmi hasznát nem veszed.
Az ismerőseim, akik ott élnek, olyanokat mesélnek, hogy fehér ember inkább ne császkáljon egyedül az utcán. Áram csak annyi van, amennyit a saját kompresszorod megtermel. Egyébként minden van, ami egy világvárosban. Pl. tudsz vásárolni Milkát és Knorr leveskockát. És amerikai angolt beszélnek keverve a saját törzsi nyelvükkel, mindezt megfejelik egy nagyon erős afrikai akcentussal.
Párom odavalósi. :)
Nekem az ottani körülmények hááát...
Milyen munkát kaptál?
Szállodában fogsz lakni?
Írj privit! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!