Mit tegyek ha vannak terveim a jövőre nézve de mégsem tudom őket megvalósítani? Nehéz anyagi körülmények között élünk sok a kiadás+hitelek így állandóan segítenem kell szüleimet így viszont én soha nemfogok egyről a kettőre haladni
Tudni kell hogy a szakmámban dolgozok és heti 4-5 napot
12 órázok is!
Faterom villanyszerelő az ő fizetése elmegy a rezsire így ő még szokott maszekot vállalni
Állandóan mondogatja nekem hogy menjek vele maszekba segíteni de közben nemtudok mert nekem odabent is túloráznom kell így állandóan ideges
Anyum kapja a legkevesebbet nálunk ő irodai aszisztensként dolgozik
Szeretném nyáron letenni a jogosítványt de most elment egy csomó spórolt pénzem mert ezt kell befizetni azt kell befizetni erre adjak arra adjak faterom kocsija szervízbe volt azt is én fizettem tavaly a hitelt is én fizettem hogy nejöjjön ki a végrehajtó
Ti mit tennétek a helyemben?? Teljesen tanácstalan vagyok
Igazából van egy nővérem neki se túl sok a fizetése de ahol tud ő is segít és hiába már hogy nemlakik itthon mert elköltözött a barátjához nekik is vannak kiadásaik+szintén hitel de még így is van amiben részt vállal
És az a legrosszabb hogy faterom nemtudja ha anyumnak adok pénzt
Anyum meg azt nemtudja ha a faternak adok pénzt
Anyum mindig mondogatja el ne mondjam faternak hogy mennyi pénzt adtam neki mert abból hatalmas botrány lessz
és én tényleg nemszoktam mondani
Sokszor járok el maszekolni faterommal még dolgozni de abszolút egy kanyi fillért nemadna (amúgyse kérnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!