Kymco agility - indítással probléma. A motor nem is robban, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma vettem egy kymco agility-t, hazahoztam, amjd mentem vele egy kört. Amikor haza értem, a kipufogó felül érdekes hangot hallottam, kb 1-2 percig mintha pörgött volna valami. Majd rá 1-2 órára nem tudtam beindítani, még csak nem is robban a motor. Berúgásra sem reagál.
A fényszórót természetesen lekapcsoltam.
Kérlek csak türelmes válaszadókat és pistikésen, mert annyira még nem értek a motorokhoz és szerelgetésükhöz.
Használatit természetesen elolvastam.
5800km van benne.
Ha jól mértem, akkor az aksi elvileg jó.
(amikor megvettem akkor 2 hetes állás után 3-4. berúgásra indult, de az indítóval is robbant a motor...)
Köszönöm a válaszokat előre is.
2012. szept. 3. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!