Az ETC-ről szeretnék információt kapni (külföldi munkavállalással foglalkozó vállalkozás), próbált valaki általuk kijutni külföldre?
Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 21:03
1/4 anonim válasza:
szia én épp tegnap voltam egy tájékoztatón, az egyik ismerősöm tanul náluk, és a tanfolyam alatt bombázták állásajánlatokkkal, tehát a cég nem kamu, ha az ember akar dolgozni, ők segítenek. nagyon nyomják a hajós munkát (gondolom a cégek fizetnek nekik minden közvetített ember után) de azzal vigyázni kell, mert jól hangzik, hogy többet kereshetsz mint szárazföldön, DE minden nap 12 óra minimum, szabadnap NINCS csak szabad órák a nap folyamán. elég húzós, de aki bírja annak be fog jönni. jelenleg én is dilemmázok, hogy vágjak e bele, hétfőn van személyes találkozom a képvfiselőjükkel... meggondolandó, de kicsit félek belevágni. viszont a cég sztem megbízható.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én kijutottam hajora az ETC által, ugyhogy megbizhato a ceg. Csak ugye elötte elkell vegezni az ö tanfolyamukat, ami ugye pénz,de ez felkeszit az alapvetö hajos munkakra, meg ad plusz angol nyelvtudast, es aztan ök közvetitenek olyan cegekhez, akik kiközvetitenek a hajokra. de megottis van egy egyhetes tanfolyam. aztan vizsgazni kell, s pár heten belül mar utazhacc is. az utikültseget általában ök állják. ha van még kérdésed irj nyugodtan!
3/4 anonim válasza:
ma voltam tájékoztatón. rendesek nagyon, és nem cska a hajóst nyomják lehet szárazföldre is. pároknak meg csak az ajánlott.
tanfolyam angollal 150 ezer, ha csak egy szakmai tanfolyam akkor 36 ezer. de lehe trészletben is. sztem korrektek nagyon.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infokat!
2009. aug. 6. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!