Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy némelyik...

Miért van az, hogy némelyik ember olyan rosszindulatú?

Figyelt kérdés
A minap feltettem itt egy kérdést, és-igaz kaptam sok hasznos választ is-mégis volt, aki rosszindulattal rágalmazott mindenfélével. Mostanában amúgy is elég érzékeny vagyok, az előbb elolvastam a rosszindulatú válaszokat, és azóta sírok.
2008. máj. 13. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam a kérdésed, és rá az utolsó két választ,tényleg nagyon durva,az ilyen emberek azt se tudják mit beszélnek,mivel nincsennek olyan helyzetbe mint te. Sajnos rengeteg rosszindulatú ember van,de te ügyesen lepattintottad őket,ne szomorkodj nem éri meg! Szurkolok neked,hogy megoldodjon a problémád.
2008. máj. 14. 16:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Végig olvastam a válaszokat, tényleg elég csúnyán fogalmazott az utolsó előtti válaszoló! Ne foglakozz vele, nekem is küldtek már durva választ, nem szabad felvenni! Abban, hogy állj a sarkadra, és ne menj apósod közelébe mindenkinek igaza van! Ezt a férjednek is be kell látnia, és meg kell titeket védenie! Már ne csak magadra gondolj, hanem a születendő kisbabádra is!

És ne sírj sokat, mert a kisbaba is sírós lesz!

Hidd el én is teljesen kivagyok egyéb okok miatt, de nem idegesíthetem magam a pici miatt, így próbálom másra terelni a figyelmemet.

Sok-sok erőt kívánok nektek az elkövetkező időszakhoz!

Merj lépni, változtass!

2008. máj. 14. 19:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. máj. 14. 20:35
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
bírom a sok összegyűlt okost. szeretném, ha egyvalamin elgondolkodnátok: nem rosszindulatú és bunkó dolog rosszindulatúnak, és bunkónak bélyegezni azt, akinek ellentétes a véleménye a tiétekkel? valaki azt írta, hogy néhányan azt hiszik, csak nekik lehet igazuk. talán ő a nagy mindent-jól-megmondó, aki megmondja, kinek van igaza, kinek nem? ezen az elven senki nem fog majd kritikát, esetleg erősebb dolgot írni, mert egyeseknek nem tetszik. ennyi erővel nem azt kéne mérni, hogy mennyire volt hasznos a válasz, hanem hogy mennyire volt szimpatikus. ezzel viszont értelmét veszítené az oldal. és mielőtt valaki félreértené, én nem a nyilvánvaló sértésekre gondolok, az tényleg nem szép dolog, hanem az úgynevezett "fájó igazságra"
2008. máj. 18. 15:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, elolvastad egyáltalán a kérdést?
2008. máj. 19. 10:58
 16/16 anonim ***** válasza:

tudom,kicsit (nagyon) régi kérdés,de azért válaszolok :)

mert nyomorékok,ne törődj velük..

én is feltettem egy normális kérdést,erre kaptam mindenkitől,hogy milyen rosszindulatú,undorító ember vagyok,meg milyen r.banc,meg mittudomén micsoda,mert utálom az egyik osztálytársamat...:D

2012. jan. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!