Szerintetek mit kéne mondanom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy már jó idelye nem akarok ebbe az iskolába járni amibe most vagyok.Eddig is rossz volt de mostmár ki bírhatatlan.Az osztály nagyrésze utál,és én is õket,a tanárokat meg utálom kivéve eggyet.De ithon erre rá se bagóznak.Csak mondják hogy jól van majd át mész.Aztán semmi.Már mondtam hogy vagy át iratnak vagy ki csapatom magam.Ez se jött be.Szerintetek most mit mondjak hogy végre elhiggyék hogy utálok itt lenni??2012. aug. 31. 18:53
1/2 anonim válasza:
hanyadikos vagy?
lehet a szüleid úgy gondolják ennyit még kibirsz
nőjj fel és viselkedj felnőttként akárhány éves is vagy az élet erről szól
semmi nem fog tettszeni
2/2 anonim válasza:
Engem nagyon utáltak általánosban, aztán azt találtam ki, hogy mindenkivel kedves leszek, de kimondom a véleményemet is, szóval próbáltam jó irányba változni, aztán a végére iskolaszinten is "vezéregyéniségnek" számítottam, nem csak az osztályban. Gondold végig, miért utálhatnak vajon. Először én is sírtam otthon, hogy nem megyek oda többet, de mondták, hogy ez nem megoldás és nem csináltak semmit. Tényleg nem megoldás, a későbbiekre nézve. De ha nagyon nem bírod, ne fenyegetőzz, hanem mondd el türelmesen, hogy miért akarsz máshova járni. Ha semmi sem jön akkor meg úgyis csak ki kell bírni a végéig, akkor meg már jobb úgy, hogy megpróbálsz valahogy fordítani a helyzeten! A közösség elég gány dolog az emberi fajnál, nézd kicsit kívülállóként a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!