Tegnap a soroksári auchan-ba/be láttam egy nagyon szép lányt. Sosem fogom újralátni igaz?
Figyelt kérdés
Van egy fénykép is amin rajta van, de csak háttal... mindez tegnap délután történt olyan 15:15 fele. Ha valaki tudna segíteni várom válaszát és mutatok képet is ha kell! Citromsárga felsőben volt és narancssárga rövidnadrágban.
(Bunkó válaszok nem kellenek köszi:D )
2009. júl. 27. 12:08
11/15 anonim válasza:
Az utolsó vagyok Nikinek hívják és Szigethalmon lakik aranyos csaj de 3 éve van párja és imádják egymást!
12/15 A kérdező kommentje:
ohh..de te honnan láttad a képet róla? :D
2009. dec. 26. 16:23
14/15 A kérdező kommentje:
és a vezetéknevét nem tudod? vagy küldd el privibe... amúgy nem akarok én csajtól semmit ha már kiderült h barátja van, csak megnézném a képeit... szép lány nagyon :)
2009. dec. 28. 23:29
15/15 anonim válasza:
Nemtom a vezetéknevét sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!