Tegnap a soroksári auchan-ba/be láttam egy nagyon szép lányt. Sosem fogom újralátni igaz?
Figyelt kérdés
Van egy fénykép is amin rajta van, de csak háttal... mindez tegnap délután történt olyan 15:15 fele. Ha valaki tudna segíteni várom válaszát és mutatok képet is ha kell! Citromsárga felsőben volt és narancssárga rövidnadrágban.
(Bunkó válaszok nem kellenek köszi:D )
2009. júl. 27. 12:08
1/15 anonim válasza:
Linkeld be a képet és megnézem hátha ismerem :).
Nemrég az iwiw üzenőfalon ment egy hasonló üzenet és néhány nap alatt megtalálta a srác a lányt :).
2/15 A kérdező kommentje:
elküldtem a linket privátba :)
2009. júl. 27. 13:49
3/15 anonim válasza:
tedd már ide nyilvánosan is, m iis látni szeretnénk, tudod, több szem többet lát, nagyob besély van hogy sikerül megtalálni
4/15 anonim válasza:
A biztonság kedvéért járj többet Auchan-be.Hátha...
5/15 anonim válasza:
Első vagyok. Sajnos nem ismerem :(.
Azért jó hogy az a lány tetszik nem pedig aki elől van a képen. Tök gáz hogy ilyen felsőhöz melltartót vesz fel :O)
6/15 A kérdező kommentje:
jaja ezért lett lefényképezve :D és szerencsémre rajta volt a "keresett személy" is :P azért köszönöm szépen a segítséget :) a 3. válaszolónak pedig azt üzenem hogy sajnos keveset járunk oda mert messze lakunk :(
2009. júl. 27. 23:35
7/15 anonim válasza:
Én ismerem az illetőt! Amugy az Auchanbe tilos a fényképező!
8/15 A kérdező kommentje:
de nem árut meg semmi olyat nem fényképeztünk! és ki ő? komolyan ismered?
2009. júl. 28. 23:13
9/15 A kérdező kommentje:
nem is ismered csak szopattál igaz? :)
2009. júl. 29. 21:08
10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó válaszolónak a segítségét igazán sokat segített... legalább akkor ne írtad volna be h ismered... :S
2009. júl. 29. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!