Tudom nagyon sokszor megkérdezték már ezt a kérdést, de kiváncsi vagyok a véleményetekre,hogy ki hisz benne, ki nem? Meg ha lesz is vajon mivel jön el??? Úgy értem mi fog történi pontosan?Köszönöm
Ha lesz is világvége egyszer, az még nagyon messze van.
Tudósok szerint kb. 1,6 milliárd év múlva.
Ha érdekel a tudomány olvass utána, nagyon sok írás van a neten ezzel kapcsolatban. Még azt is leírják hogy hogyan fog történni mind ez. Legutóbbi értesüléseim szerint a világvégét a Föld felmelegedése okozza. A Nap 60-70 fokra melegíti fel a Földet...
2012. aug. 30. 12:53
2/7 anonim válasza:
egyetértek az előző kommenttelővel..ez az egész 2012 egy reklámfogás csak valaki jól meggazdagodott belőle és ennyi..2000-re is mondták már h világvége lesz..nem lesz semmi..pontosan úgysem tudhatja senki hogy mikor jön el. Ezen kár görcsölni..úgysem leszel tőle okosabb.:)
2012. aug. 30. 12:59
3/7 A kérdező kommentje:
És az igaz lehet, amint valamelyik nap mondtak a fókuszban hogy szeptembertől akár -40,-60 fok lesz?????????
2012. aug. 30. 13:12
4/7 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy a te szavazatod pontosan ugyanannyit ér, mint az enyém.
2012. aug. 30. 13:22
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem h ilyen hideg lenne szeptemberben. Nyugi. Ahogy látom nagyon idegeskedsz ezen a témán meg minden ilyen természeti katasztófa és társai miatt. Ezek ellen úgysem tudunk mit tenni..
2012. aug. 30. 20:07
6/7 anonim válasza:
Természetesen lesz 2012 ben világvége.
egészen biztos.
Hogy honnan veszem?
Hát eddig mindig volt világvége dec. 31. én.
2012 ben a 2012-es világnak lesz vége, szilveszterkor, addig nem is jöhet el a 2013-as világ...
Mivel jön el?
Pezsgővel természetesen, illetve virsli, majd később lencsezabálással.
Hogy mi fog történni pontosan?
Erre csak rész(l)eges választ adhatok, mert én mindig berúgok...
2012. szept. 10. 20:39
7/7 anonim válasza:
Én az idegenekben hiszek,hogy lejönnek,és rendet tesznek,ebben a mocskos pénzmániás "bolygón"! Talán, egy új világ születik, számunkra! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!