Nincs, mert ok nélkül honnan jönnének ilyenek?
Nem lesz világvége, de még Mo. vége sem. Hülyeség az egész, mi történne mégis, attól függetlenül hogy a maják nem akartak 1000 milliárd évre előre jósolni, így abbahagyták amikor abbaakarták, és ennyi?
Belemagyarázás, média...
csak 2012ig fért rá a dátum a naptárra, ennyi az egész. El is tudom kézelni hogy hogy történt az egész. két Maja srác véste a naptárat. és egyszer csak az egyik megszólal: te Józsi b*zd tele lett a naptár 2012nél. nem fér több. b*szki Sanyi mondtam hogy nagyobb kötáblát kellett volna használni. na mostmár mindegy f*szomnak sincs kedve újbol csinálni, ez mostmár ilyen marad. majd 2012ben ez miatt még valakik nagyot fognak sziveni, de az már nem a mi bajunk lesz...
s ez tuti igy volt, a kőművesek is igy szoktak dolgozni. :)
Xdd.....:''D
amugy szerintem sem fog eljonni de mid1
...
amugy ha felnott leszek es lesznek gyerekeim akkor tuti h megnezetem veluk a filmet es megmondom nekik hogy en ezt a tragediat tuleltem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!