Mi történne ha meghal egy ember öregen vagy egy balesetben? Felmegy a mennybe és az isten azt mondja hogy milyen állat szeretnél lenni?
én meg rózsaszín párduc..
egyébként nem tudom, nincs Isten, szal valószínűleg nem ez történik.
Átszáll a lelke valami újszülött élőlénybe.
ember legyen a talpán, aki tud erre választ adni.
Elsőnek jár egy felpontozás :D
Amúgy én meg medvedisznóember, kíváncsi vagyok milyen pusztítást tud végezni :D
Na mondom
1)A keresztény vallásban nincs ujjá születés
Az ember számos módon próbálja magát lealacsonyítani. Ezek egyike, hogy állatok tulajdonságaira áhítozik, azt nézi azok mit tudnak amit ő nem, állattá akar változni ("alakváltó" képzelődők a pszichopatákon át az elmebetegekig), utánozza őket, rájuk akar hasonlítani, felveszi a bőrüket...ebből születtek az állatokkal való asszociációk, reinkarnációs téveszmék, hogy valaki ilyen meg ilyen állat (vagy meselény, vagy démon, vámpír stb.) volt előző életében. Néhány vallás hívei, mint a Krisnások és mások azért vegetáriánusok (azt is csak áldozatbemutatással és kántálással) vagy viselnek maszkot (nehogy belélegezzenek valami muslicát) és seprűvel járnak maguk előtt söprögetve a csúszó-mászókat, mert úgy hiszik némely hangya vagy marha egyik halott ősük, és nem akarnak "embergyilkosok" lenni.
Bődületes ostobaság és rémesen megalázó az emberiségre nézve.
Arról pedig, hogy van-e Isten:
2Mózes 3:14.14. És monda Isten Mózesnek: VAGYOK A KI VAGYOK. És monda: Így szólj az Izráel fiaihoz: A VAGYOK küldött engem ti hozzátok.
Jn 8:58. Monda nékik Jézus: Bizony, bizony mondom néktek: Mielőtt Ábrahám lett, én vagyok.
Jn 8:24. Azért mondám néktek, hogy a ti bűneitekben haltok meg: mert ha nem hiszitek, hogy én vagyok, meghaltok a ti bűneitekben.
Igazán ironikus, hogy Ő megmondta, hogy Ő VAN, mire jöttek a Felvilágosodás "gondolkodói", és egyszer csak megkérdezték úgy társadalmi szinten: "Biztos, hogy van Isten?" amiből mára az lett, köszönhetően a komcsiknak, hogy "nincs isten".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!