Miért van rám ilyen hatással a Hold?
Eddig mindig normálisan aludtam , teliholdkor sem volt semmi alvási problémám...
Legutóbbi telihold környékén lefeküdtem aludni..csak forgolódtam jobbra balra... és szinte egész éjszaka nem bírtam semmit aludni, ez volt vagy 3-4 napig.Arra gondoltam biztos a fáradtság miatt nem tudok aludni, mert volt már ilyen...
Erre most éjjel megint csak forgolódtam nem aludtam vagy 2 órát max...reggel meg beugrott hogy most lesz megint telihold...és biztos hogy amiatt...
Nem világít be az ablakon meg semmi, ami zavarna..egyszerűen nem megy az alvás..
Ha elmúlik, úgy alszok mint a bunda...ilyenkor meg...:S
Mitől lehet ez?Számomra nagyon furcsa..Ezentúl már így ki fog rám hatni?
25 év alatt sosem volt még ilyen nekem..erre most "jön ki"..hát ez furcsa nagyon.
hallottam már másoktól hogy rosszul alszanak ilyenkor..de sosem tudtam, hogy nem lehet aludni tőle..erre tessék:S
De ami 2-án volt telihold akkor sem aludtam, meg most éjjel sem..holnap ismét holdtölte...
és abszolút nem tudom mikor van ,így nem gondoltam most sem arra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!