Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van rám ilyen hatással...

Miért van rám ilyen hatással a Hold?

Figyelt kérdés

Eddig mindig normálisan aludtam , teliholdkor sem volt semmi alvási problémám...

Legutóbbi telihold környékén lefeküdtem aludni..csak forgolódtam jobbra balra... és szinte egész éjszaka nem bírtam semmit aludni, ez volt vagy 3-4 napig.Arra gondoltam biztos a fáradtság miatt nem tudok aludni, mert volt már ilyen...

Erre most éjjel megint csak forgolódtam nem aludtam vagy 2 órát max...reggel meg beugrott hogy most lesz megint telihold...és biztos hogy amiatt...

Nem világít be az ablakon meg semmi, ami zavarna..egyszerűen nem megy az alvás..

Ha elmúlik, úgy alszok mint a bunda...ilyenkor meg...:S

Mitől lehet ez?Számomra nagyon furcsa..Ezentúl már így ki fog rám hatni?

2012. aug. 30. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
sokmindenkivel van igy , hogy teliholdkor nem tud aludni ! :) :/
2012. aug. 30. 08:56
 2/4 A kérdező kommentje:

25 év alatt sosem volt még ilyen nekem..erre most "jön ki"..hát ez furcsa nagyon.

hallottam már másoktól hogy rosszul alszanak ilyenkor..de sosem tudtam, hogy nem lehet aludni tőle..erre tessék:S

2012. aug. 30. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy alkalom alapján nem lehet egyértelműen a Holdra fogni az alváshiányt. Majd, ha rendszeres lesz, jövő hónapban, és azután sem tudsz aludni, akkor rá mondhatod, hogy a Hold okozza. Persze az is lehet, hogy azért nem fogsz aludni, mert arra gondolsz, hogy telihold van, és akkor nem tudsz aludni.
2012. aug. 30. 09:10
 4/4 A kérdező kommentje:

De ami 2-án volt telihold akkor sem aludtam, meg most éjjel sem..holnap ismét holdtölte...

és abszolút nem tudom mikor van ,így nem gondoltam most sem arra..

2012. aug. 30. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!