Miért van ez, mikor aludni akarok?
Sokszor van az, hogy félálomba merültem, és már akkor álmodok, de tisztán emlékszem az álmomra, mintha saját magam irányítanám, hogy mi hogy lenne, majd egyszerűen csak felkelek, kinyitom a szememet, mintha mi sem történt volna.
A másik pedig, hogy félálmomban éber/ébren vagyok, és csak úgy magától rúg egyet a lábam, mintha elbotlanék. Azt olvastam,ez amiatt van, hogy az agyunk azt hiszi, haldoklunk...
Valaki tud erről valamit?
Második kérdésed engem is érdekel, mert nekem is szokott ilyesmi lenni. Nagyon ritkán, de szokott, elég kellemetlen tud lenni...
Az első pedig... ott konkrétan mi a kérdésed? Szerintem tudatos álmodó vagy, és ennyi. Az pedig hogy emlékszel, azért van, mert hirtelen keltél fel, és nem aludtad ki magad annyira, hogy törlődjenek ezek a kis dolgok.
Például amikor zuhansz álmodban, akkor is ez van.
Egyébként tudtommal azért van ez, hogy "beugorjon" a szívverésed.
Na, akkor valami hasznosat tanultam így a nyár végére, köszi az infót.
Van ennek valami szakkifejezése, vagy ilyesmi, ami alapján rálehet keresni? :)
Csakhogy mégis, pontosan mitől van.
Javaslom, hogy ne írjunk le minden hülyeséget, ami eszünkbe jut.
Mi az, hogy az agy azt hiszi, hogy haldoklunk? Mi az, hogy berúgja a szívet? Ez nem a humor kategória, inkább próbáljatok meg értelmesen válaszolni.
Köszi a gyors válaszokat. :D
Az a helyzet, hogy ez nyáron elég sokszor előfordult velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!