Szeretnek NY-ban egy hetet eltolteni. De nem akarok hostelban masokkal egy szobaban aludni. Mi a legolcsobb megoldas igy? Mik a lehetosegek? Mennyibe kerulnek a szobak?
Tobb ezer hotel/motel van NY-ban, biztos lesz koztuk olyan, ami a te igenyeidnek megfelel, de azt NEKED kell megkeresni.
Javaslom az expedia.com oldalt. En mindig ezt hasznalom.
Beirod, hogy hotel, New York, kivalasztod a datumot, a szemelyek szamat es klikk.
A kovetkezo oldalakon tudod szukiteni a keresest, hogy helyileg mihez legyen a hotel kozel, illetve milyen arban, illetve masok altali ertekeles alapjan keresel.
En mindig ar es ertekeles alapjan valasztok. Minel olcsobb annal jobb, mert ha kirandulok nekem is csak egy agy meg egy zuhanyzo kell idegenek nelkul.
Aztan ha kiszemeltem nehanyat akkor megnezem masok mit irnak rola. Ha panaszkodnak, hogy foltos a szonyeg, meg lyukas a fuggony az nem igazan erdekel (mert tudom, h agynemut/turulkozot mindenhol tisztat adnak), viszont ha masok jelentik, hogy a szomszedban van egy repter/vasutallomas/diszko akarmi, ami ejszaka is zajos, akkor tudom, hogy nem lesz nyugodt alvasom. (a vonat/repter dolog nem aktualis NY-nal:)
A tomegkozlekedese NY-nak kivalo, ha metromegallo kozeleben keresel szallast az mindenkepp plusz!
Hát ilyen "pár ezresért"-dolgot ott kinn nem fogsz találni.
Tapasztalatom még nincs, ugyanis csak egy hét múlva indulok, de eredetileg nekem is ilyen kikötéseim voltak, mint neked. Aztán megláttam az árakat, és alább adtam, úgyhogy végül hostelben leszek. :) Majd mesélek róla, ha gondolod.
Nekem mondjuk fontos volt, hogy városközpontban legyek, mert nem akarok autót bérelni, és máshogy elég nehézkes lenne a közlekedés. Kijjebb biztosan olcsóbbak kicsit, de tudnod kell, hogy szállás szempontjából New York nagyon drága!
Azt tanácsolom, nézegesd a neten a lehetőségeket, mert ezt igazán elhinni úgyis akkor fogod csak, ha látod.
A motel biztos árban barátságosabb lenne, de az is csak külváros részen, autópályák mellett van.
Az "inn" a következő kategória árban, azokat nézd még meg, de én elborzadtam az áraktól. :D
Az egy hét elég lesz, amiatt ne aggódj. Én most 3 napra megyek, a legtöbb dolgot, ami érdekel, bele tudok sűríteni. :) Legalábbis most úgy tűnik.
Nyilván el tudnék ott akár egy hónapot is tölteni, de, ha ennyi van, akkor ennyi van. Jobb, mint a semmi.
Olcsó szállást viszont meggyőződésem, hogy hostelen kívül nem fogsz találni. Keresgéltem eleget én is, de nem volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!