Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire jo a sok falfirka, graffiti?

Mire jo a sok falfirka, graffiti?

Figyelt kérdés

Ok, vannak szépek, de olyat még én Budapesten nem làttam!

Miért kell minden épületet,emlékmüvet összfirkàlni?

Valaki nagyobb ezzel vagy vagànyabb?

Pàr év mulva, meg behuzza a nyakàt, hogy milyen förtelemet csinàlt? A készitöjét is bekéne firkàlni, hogy hordja egy életen keresztül, nem tudom hogy viselné!?

2009. júl. 27. 09:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

mi a f.szért kell lepontozni azt ami nektek nem tetszik?

attól hogy az agyatok teljesen máshogy működik mint valakié, még a válaszom hasznos.

nagyon gáz ez a hozáállás.

2009. aug. 15. 14:18
 12/15 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: 08-14 22:17 :)

Kedves vàlaszolo, én még csak most olvastalak, ugyanis eddig külföldön voltam! Szoval én meg értem a Te hozzààllàsod is, és nem tagadom vannak szép graffitik, de azt sajnos nem sokat làtni! Azt is megértem hogy jo érzés megmutatni a nagy vilàgnak, ez rendben is van! S nem is az igazi greffitisekre haragszom, hanem azokra akik azt hiszik szépet csinàlnak, közben egy nagy paca az egész, amit még én is meg tudnék csinàlni! :) Na meg ahogy az egyik elözö vàlaszolo irta a "szerelmes" üzenetek, na azt meg irhatnà smsben is! :)))

2009. aug. 28. 08:17
 13/15 anonim válasza:
Szerintem a Graffitikkel nincsen semmi baj. Ha az ember jön befelé a Nyugatiba vonattal, vannak egészen szép és igényes graffitik... Az Etele téren is van a Metróépítésnél jónéhány nagyon jó! Pl iszonyatosan tetszik a vigyorgó plüsscápa, a lézerszemű ürge és a kezével a szájában turkáló kisgyerek rajza. Nagyon jók! Fogalmam sincsen, hogy mit közvetítenek ezek, de jó kedvere derítenek az olyan rajzok, amiko olyan helyen vannak, ahol úgyis tökmindegy, hogy bevakolják-e vagy se... Ami viszont iszonyatosan bosszant - és az összes ilyen hülyegyereket felképelnék - azok a tagek. Na, azok mindenhol ott vannak. MÉG A MŰEMLÉKEKEN IS! Valaki előttem azt írta, hogy ez jön a médiából is, hogy milyen országban élünk. Már bocsi, de igen is jogosan kelt felháborodást olyan dolognak a tönkretétele, mint a Petőfi szobor. Szégyelje össze magát az ilyen. És ami még nagyon kiakasztó, hogy nem csak a műemlékeket, meg az épületeket ocsmányolják össze, hanem az aluljárókban a térképeket és menetrendeket 3 cm vastag filcel, nehogy megtudja az ember, hogy mikor jön a busz, agy hova is szeretne eljutni, mi? Meg nagyon idegesítő, hogy nem látok ki a villamos, meg a busz ablakán, mert össze van karcolva. És akkor a BKV a k.cs.g, mert az ilyenekre (is) fodítania kell a pénzét. Tényleg az a baj, hogy a fiatalok nem tudnak magukkal mit kezdeni. Nem igaz, hogy nem tudják magukat elfoglalni értelmes dolgokkal...
2009. nov. 16. 23:53
 14/15 anonim válasza:
Akinek ilyen érdeklődésű köre van annak a graffiti művészet. Sok dologtól érzi jónak, szereti a végeredményt vagy azt szereti ha felmegy benne az adrenalin, hogy sasolja nem-e jön valaki miközben csinálja, de legtöbben azért csinálják, mert terület jelölés és másrészt másik is lássák a művét.
2010. febr. 10. 20:33
 15/15 anonim válasza:
az igazi graffitis nem tegelössze emlék művet (kocsikat) és magán házakat sem én igy ismerem a szabályt amit be is tartok. amugy meg amit a városban lácc egy csomo toy munka...azok csak a vandálkodásra a nagymenőzésre mennek és fel sem fogják ennek a dolognak a kulturáját...
2010. ápr. 12. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!