Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire jo a sok falfirka, graffiti?

Mire jo a sok falfirka, graffiti?

Figyelt kérdés

Ok, vannak szépek, de olyat még én Budapesten nem làttam!

Miért kell minden épületet,emlékmüvet összfirkàlni?

Valaki nagyobb ezzel vagy vagànyabb?

Pàr év mulva, meg behuzza a nyakàt, hogy milyen förtelemet csinàlt? A készitöjét is bekéne firkàlni, hogy hordja egy életen keresztül, nem tudom hogy viselné!?

2009. júl. 27. 09:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%

ne légy ilyen egyszerű. nem vagyok firkász, de ismertem ilyen embereket.

a graffiti lényege, hogy művészet. te is írtad, hogy láttál szépeket is, na ez a művészet. nem akárki tudna ilyet csinálni.

a firkáknak (tageknek) a lényege, hogy minél több helyen ott legyenek. nem menőbb lesz tőle, csak ismert. nem húzza be a nyakát pár év múlva, mert nem förtelem.

2009. júl. 27. 09:41
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Tudod, területjelölés, akogy a kutya is körbepisili az udvart.
2009. júl. 27. 10:14
 3/15 anonim ***** válasza:
63%

Hogy mire jó?! Arra, hogy a sok unatkozó hülyegyerek lefoglalja magát, mert másképp nem tudnának mit kezdeni magukkal!

(én sem mondom, hogy nincsenek szépek, de az teljesen más ága, mint amit te a köztereken látsz.)

undorító!

2009. júl. 27. 10:38
 4/15 anonim ***** válasza:
2009. júl. 27. 14:21
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

köszi a lepontozást. persze, hiszen nem azt mondom amit a tévé, és az újságok...

hazánk már csak ilyen.

2009. júl. 27. 14:44
 6/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem én pontoztam le egyikötöket se! Most léptem be a kérdés kiiràsa ota! Köszi a vàlaszokat! Az rendben hogy vannak müvészek, meg az undorito falfirkàk, az nem müvészet! S csak csufitjàk a vàrost! Azok minek? Tetszik az valakinek hogy 10 éve Pisti szerette Katit és kiirta a pl. Gellért hegyre?
2009. júl. 27. 15:21
 7/15 anonim ***** válasza:

hát nézd meg engem is lepontoztak XD..

14:21 vtam

2009. júl. 27. 20:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

annak már semmi köze sem a tegekhez, sem a graffitihez. az ilyen józsi+manyi (lehetőleg egy elbaszott szívben)...:D

ezek valóban ocsmányak, és feleslegesek. az ilyenek miatt terjedt el ez az elítélés a graffitisek iránt, mert rengeteg kis tinédzser p.cs van, aki azt hiszi, hogy a gagyi nyomtatott betűs írásaival menő lesz....

2009. júl. 28. 09:39
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
hát...akik művészek akarnak lenni, így jelenítik meg a műveiket a közösség előtt?!:D...nem tudom
2009. júl. 30. 16:44
 10/15 anonim válasza:
73%
hogy mire jó??? elmondom neked bár sose fogod megérteni amig téged se vonzz a graffiti... először is amikor kezdem kitölteni vonalanként behuzom, az nagyon felemelő érzés, majd mikor teljesen kitöltöm, akkor jön rá az outline(körülhúzás), és mikor a fekete körül rásimúl a króm töltésre, és pontosan behuzva, az nagyon jó érzés. egyszerűen jó nézni mikor elkészü larjazod, és jól nézki, hogy igen, ezt én csináltam, nekem tetszik, és nagyon adja, sokan látják meg ilyenek. A tag-ek és matricák pedig a hirnévhez kellenek. ha a városban sokat tagelsz, ismerni fognak, és ha rajzokat is látnak, tudni fogják, hogy igen van ilyen, és hateis látod, akkor "büszke" vagy magadra. Egy firkász meg ért, egy kivűlálló sosemfog....................
2009. aug. 14. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!