Superman képregény árának becslése?
van egy elég régi superman képregényem ha valaki tudna segíteni hogy lehet megalapítani az értéket nagyon örülnék.
Pár infó: 101-es kiadás, havi 16belgiumi f-be, 40canadai cts-be került a google fordító szerint francia nyelven van. a lapok benne enyhén barnásodtak, a kapocs benne kicsit rozsdás. a lapok aján lyukak vannak mint az újságokon szokott lenni
ha ez van meg neked, akkor meg van a válasz: 2 dollár (kb. 400Ft)
Eladni akarod? Mert, ha igen, akkor Magyarországon nem biztos, hogy sikerrel jársz vele.
A franciát elég kevesen beszélik itthon (ha tényleg francia nyelvű a képregény...bár az elég érdekes, ha csak belga frankban van feltüntetve az ára, francia frankban meg nem...nem lehet, hogy esetleg belga képregény?), valamint a karakter, Superman se túl eladható/népszerű hazánkban...
Tehát, lehet, hogy jó esetben 200-300Ft-ot kapsz érte...de lehet, hogy még az is sok érte...ha egyáltalán megveszi valaki.
Érdemes lenne a külföldi aukciós oldalakat végignézned, megkeresned, hogy ott mennyit kérnek ezért a számért...s adott esetben külföldön meghirdetned eladásra...
Amerikai és német képregényeket is nagyon nehezen lehet eladni itthon (utóbbiakat gyakorlatilag szökőévente), pedig ezeket a nyelveket sokkal többen beszélik...a többi más nyelvű újságra, meg szinte zéróval egyenértékű a kereslet...
köszönöm a választ.
nem biztos hogy el akarom adni csak kíváncsi voltam az értékére. a google fordító szerint francia nyelvü. azért tettem fel itt a kérdést mert eddig akárhol kerestem nem találtam ilyen képregényt. nem csak 101-est nem de ennek a fajtának a többi részét sem.
Néztem a francia Amazon aukciós oldalt, de ott is csak a legújabb, főleg gyűjteményes, Superman sorozatok vannak fenn.
Adott esetben valami franciául tudó ismerőst kellene kerítened, aki talál valami francia képregényes adatbázist vagy képregényes weboldalt, hátha ott tudnak válaszolni.
Esetleg még a kepregeny.net fórumán kérdezd meg, hogy mennyit érhet, bár ott se hiszem, hogy sok, a francia nyelvű képregényekhez értő értékbecslő van...
Bár szerintem ők sem fognak nagyon mást mondani...Magyarországon még ma sem becsülik meg a képregényeket...a külföldiek jó részét meg nem is értik...főleg azt, ami nem angol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!