Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Autórádió hifiként?

Autórádió hifiként?

Figyelt kérdés

Lehet hogy ez teljesen hülyeség és elkészíthetetlen.

Nah szóval:

Egy autórádióból hifi-t csinalni hogy lehet.Olyanra akarom amit betudok szúrni a konnektorba olyannal menne az max hangon +1000watt-os szubival ? vagy kéne még akumulátor is ?

és meglehetezt csinálni ? mert van itthon elég sok hangszorom mert szinte minden évbe cserélve van az autóba a hangszóró és ha nem adom el akkor megtartom. autórádiót meg veszek olcsoért valami jó kenwood-ot. nah de lehetséges ez ?

Röviden tömören:

autórádiót olyanra csinálni h betudjam szurni konnektorba (menne az full hangon +1000wattos szubi bírná ? vagy kéne akumulátor is )

NE NÉZZETEK HÜLYÉNEK :)

2012. aug. 27. 00:27
 1/3 anonim ***** válasza:

miért ne lehetne megcsinálni ? ugyan úgy össze kell kötni mindent mint a kocsiba, rákötöd egy akkumlátorra + veszel egy akkumlátor töltőt akkutöltőt rákapcsolod az akkumlátorra töltő bedug a 230 ba azt mehet is ,haveromnak is így volt megcsinálva a műhelybe a zene

(ezt jól bonyolultan írtam le ,de remélem érted a lényeget :D )

2012. aug. 27. 02:45
 2/3 anonim válasza:
Persze meg lehet csinálni, de én nem feltétlen akkumulátorral meg töltővel csinálnám, hanem szerintem egyszerűbb ha veszel egy feszültségátalakítót, ami 220-ról alakít 12v-ra, és persze egyenáram szükséges. De én még csinálnék neki egy pofás kis fa ládát amiből csak a 220as csatlakozó és a hangfal kimenetek jönnek ki a hátuljából! ;)
2012. aug. 27. 18:07
 3/3 A kérdező kommentje:
aku töltö az van mert régi skoda 120at rendszeressne kelet tölteni xD de aku nélkül nemlehet ?
2012. aug. 27. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!