Tudnátok tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
egyik haverommal fogok bunyózni szóval nem vérre megy,de fontos h nyerjek.segítetek?ő 71kg de tapasztalt,én 86de nem sokat verekedtem.hogy tudnám a földre vinni?2012. aug. 26. 22:15
1/3 anonim válasza:
Hát, ezt szerintem elég nehezen lehetne leírni... Egyáltalán miért kell haveroddal bunyóznod? Amúgy a súly nem számít semmit, a tapasztalat és a technika az tényleg fontosabb...:) Lényeg, hogy határozottan mozogj... Próbáld meg földre kényszeríteni. A lényeg, hogy a jobb a támadó a bal pedig a védekező kezed, amíg a jobbal ütsz addig a ballal hárítasz. Az alap beállás, hogy a bal lábad van elől a jobb pedig hátul egy kis terpeszben, így biztosabban állsz, és nehezebb ellökni. Sosem mozogsz úgy, ahogy alapban sétálsz, mert úgy könnyen eldönthető vagy, és az ellenfél a földre tud kényszeríteni. Először a balt húzod majd a jobbat utána. (Persze ha balos vagy akkor mindezt fordítva.:)) A többi dolgot illetően már nem tudok sok mindent írni...:/ Ez nem olyan amit ha elolvasol akkor már tudni fogod... De úgyis érezni fogod, hogy mit, hogyan... Ha mákod van.:D Kéz és lábtörést!
2/3 A kérdező kommentje:
el akarjuk dönteni ki erősebb.
2012. aug. 26. 23:54
3/3 A kérdező kommentje:
de kössz
2012. aug. 26. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!