Tudnátok tanácsokat adni, hogy mivel lehetnék "olyan"?
Figyelt kérdés
pl: egyedül is elmerjek venni vásárolni kaját & ruhát egyaránt, vagy akár szimplán sétáljak egyedül és szintén utazzak egyedül, valamint nem vagyok egy nagyon beszédes ember, pedig régebben nagyon jól elvoltam az emberekkel, de most csak 1-2-vel. Tanácsokat várok! Köszönöm!2012. jún. 15. 23:03
1/2 anonim válasza:
Az okot kéne megtalálni, és erősen kell akarnod a változást.
2/2 anonim válasza:
Ezt próbáld ki:
először a képzeletedben játszd le a fent leírt szituációkat, figyelj a kellemes részeire: friss levegő, néhány mosolygó ember.
És hagyd el azokat a gondolatokat, hogy "nem lenne jó, mert..."
Egy idő után, vagy néhány ilyen gyakorlat után észre fogod venni, hogy elkezdesz lelkesedni, és alig várod, hogy mehess.
Én így kezdtem el sportolni. Eleinte észrevettem, hogy kezd alábbhagyni a lelkesedés, de újra elképzeltem a pozitív hatásait. Ennek már 3 éve, az életem része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!