Szerintetek szep a Monika nev?
Figyelt kérdés
csak azert kerdem mert engem igy hivnak es nem nagyon tetszik:/
Moni az meg elmegy de a Monika az nem:/
2012. aug. 25. 17:57
1/12 A kérdező kommentje:
13/l
2012. aug. 25. 18:05
2/12 anonim válasza:
Szerintem inkább ilyen átlagos, de nem rossz név, de amúgy a jó felé húz!!! :) Szerintem engem az zavar benne kicsit, hogy mély magánhangzó, magas, és megint mély:S :D Meg hogy olyan kerek "ó" után egy vékonyka "i" betű :D Vagy várjunk! Légyszi ne pontozza le senki, még átgondolom! :D Amúgy azt hiszem, igen, szép név, de vannak sokkal szebbek is, így kellett volna írnom:D Tudom, hogy még a kommentem elejét sem küldtem el, de na! :D Szóval a szép nevek közé sorolnám, ha be kell kategorizálni. Olyan brutál neveket szoktam hallani! :O :S Jó az a Mónika, hidd el! :D Na és most megyek rá, hogy "Válasz elküldése" :D
3/12 anonim válasza:
nem tetszik de a Móni nem rossz
4/12 A kérdező kommentje:
koszi:D
amugy milyen brutal neveket szoktal hallani??
es engem az zavar a nevembe h mindenki monika shownak csufolgat:((
2012. aug. 25. 18:15
5/12 anonim válasza:
Hát például volt itt egy anyuka, aki Borcsának akarta anyakönyveztetni a lányát, és próbált mindenkit meggyőzni, hogy az tök jó, mert egyedi:O :S Azóta szeretem a Boróka nevet:)
7/12 A kérdező kommentje:
koszi:D
2012. aug. 25. 19:05
8/12 halibel válasza:
Ne haragudj,nekem nem tetszik, utálom ezt a nevet.Még a Móni sem tetszik.
9/12 A kérdező kommentje:
:/
2012. aug. 25. 20:31
10/12 anonim válasza:
Nekem tetszik.Én Móninak vagy Monának becézném.De keresztanyám is Mónika őt Móninak,Monikának vagy Moncsinak hívjuk.Szerintem szép.A buszindítóban hallott Afroditétól pedig mindenképpen jobb. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!