Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én nem bírom Haruhi-t az...

Csak én nem bírom Haruhi-t az Ouran High School Host Club című manga\anime sorozatból?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem.Egy csomóan írják,hogy Haruhi jófej meg különleges de szerintem nem.Csak egy nyafka kiscsaj aki irigy a gazdagokra mert ha ő is gazdag lenne állatira nem érdekelné,hogy milyen bunkók a gazdag emberek.Plusz ő a lerondább lány az egész animéből még hosszú hajjal is inkább olyan mint egy fiú.És még nem is írtam,hogy érzéketlen(6 jó pasi ugrál körülötte és ő egyszer sem pirul el vagy mozdul rá).Lehet,hogy nem így van akkor viszont magyarázza el valaki ,hogy miért nem.

#anime #manga #Haruhi #Hikaru.Honey
2012. aug. 25. 15:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Negyedik: Én az animét láttam elöbb és ebből feltételeztem,hogy nem bírnám végigszenvedni a mangát.Végül is ott is össze jönnek de nem kezdenek el járni...
2012. aug. 27. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!