Csak én nem bírom Haruhi-t az Ouran High School Host Club című manga\anime sorozatból?
Gondolom te egy olyan kis tipikus pasimániákus kiscsaj vagy... :D
Haruhi tök jófej, nyugodt és különleges. Nem az az átlagos lány. Egyáltalán nem ő e legrondább, szerintem mindenkinek, ha nem is ugyanolyan, de nagyon hasonló az arca az animében... Haruhi igenis szép.
Nyafka? Wtf? Egyszer nem hallottam őt panaszkodni, de lehet, hogy csak nem vettem észre.
Az irigységet meg csak kitaláltad... Hogy lenne már pont ő irigy? Egyáltalán nem érdeklik a gazdagok, fittyet sem hány rájuk.
Szerintem a legtöbb srác jobban kedvel egy visszafogott, kedves és nyugodt lányt, mint egy olyat, aki ha meglát 6 jó pasit maga körül, akkor rájuk mozdul...
Gondolom te az ő helyében rögtön az első napon megmutatnád ri-banc énedet, és rávetnéd magadat egyikükre. Hát akkor gratulálok...
Ja és köszönöm az ötödiknek pont erre gondoltam.
Ó és kedves negyedik NEM ismétlem NEM vagyok pasimániás mert én nem mozdulok rá rögtön 1 srácra megvárom míg ő kezdeményez(én már csak ilyen régimódi vagyok) amúgy ez csak ANIME!!!Úristen...negyedik már nem azért de nem kell mindent komolyan venni én csak kérdeztem hogy jól látom-e de oké felfogtam nem.Világos.És ha kérhetném vond vissza a r.banc jelzőt mert nem vagyok az. >:( (erre elég érzékeny vagyok)
Én láttam animében is és olvastam a mangát is (angolul), és azt kell mondjam hogy ha Haruhit naivnak találtad (amivel abszolút egyetértek), akkor Tamakitól padlót fogsz fogni. Nem is értem, hogy voltam képes végig szenvedni a mangát. Amúgy hogyan jött ki neked az a 6 pasi? Csak Tamaki, az ikrek és a vörös hajú jenki (nem jut eszembe a neve) szeret bele Haruhiba, vagyis csak 4-en.
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER - annak aki, még nem olvasta a mangát
Tamakihoz képest Haruhi a világ legtapasztalabb szeretője. A srác bebeszélte magának hogy ő Haruhi apja és csak ezért vannak olyan fura érzései, mint hogy meg akarja ölelni vagy csókolni a "kislányát". Haruhi sokkal előbb felfedezi a saját érzéseit (persze egy kis segítséggel). A lényeg, hogy bár Haruhi idegesítő, de Tamaki messze felülmúlja. Miután nagy sokára összejöttek, akkor is csak bénázni tudott, amiért szerintem megérdemelt volna jó pár seggbe rúgást.
4# vagyok...
Tamakival pedig igenis összejön csak az nincs benne az animében... :D A mangában ő vall először szerelmet, nem is Tamaki.
Plussz nem mondtam rád, hogy ri-banc vagy, hanem csak feltételeztem. És végülis úgy vagyok vele, hogy nem lehet tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!