Mit "köszönhetsz" az internetnek?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl:Találtál egy jó barátot,esetleg szerelmet!
Én pl az internet segitségével tanultam meg fözni!:)
Meg van egy jó barátnöm akivel elötte évekig nem találkoztunk de a net segitségével nap mint nap beszélgetünk!:)
És Te?Mit köszönhetsz?
2009. júl. 25. 12:25
1/18 anonim válasza:
Külföldön élve ugyanugy napi kapcsolatban maradtam az otthon hàtrahagyott csalàddal.
Ràjöttem,mit jelent a nyàkdugo:)
3/18 A kérdező kommentje:
Nyákdugó?:D
Hát igen!Ezt az oldalt!:)Ez nálam is lemaradt!:D
2009. júl. 25. 12:34
4/18 anonim válasza:
nagyon sok új barátra tettem szert!
5/18 anonim válasza:
- pár emberkét, akit neten keresztül ismertem meg
- zenét... a kedvenc bandáimat nem is ismerném, ha nem lenne internet, most meg minden albumuk megvan :D
- rengeteg infot, tudást
...
:)
6/18 anonim válasza:
Főleg a munkánkat a párommal (persze az internet egyéb jó oldalai mellett).
7/18 anonim válasza:
rátaláltam a mostani férjemre :)
8/18 anonim válasza:
Én is szereztem rajta barátot, MSNen tudunk akár éjfélkor is beszélni a "rendes" barátaimmal, rengeteg infót olvasok rajta, műveltséget köszönhetek neki, a tanulásban is segített, stb
9/18 anonim válasza:
Fűha, én a szerzett tudásom iszonyatosan nagy részét köszönhetem az internetnek. Nagy szerepet játszott az angolom fejlesztésében, a szakmámhoz elengedhetetlen fontosságú (rendszerinformatika), irdatlan mennyiségű mosolyt, nevetést is köszönhetek neki, hiszen első osztályú szórakozási platform, volt egy barátnőm, akit egy barátomon keresztül ismertem meg az interneten, négy évig voltunk együtt, hű és még mehetnék a részletekbe estig. Internet nélkül egy sokkal rosszabb, kevesebb ember lennék és az életem is színtelenebb lenne.
10/18 anonim válasza:
Netnek köszönhetem a párom. :)
És azt, hogy a koliban nem akasztottam fel magam az unalomtól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!