Történt valakivel már hasonló? Hogyan vészeltétek át?
Figyelt kérdés
Megbukott a legeslegjobb barátnőm, szeptembertől másik suliba megy, szóval most élni sincs kedvem, nemhogy kb. másfél hét múlva visszamenni abba a rakás sz... vannak más barátnőim is, de vele mindig együtt lógtam, hasonló témák érdekelnek, vele tudtam a legjobban eldumálni, és még a keresztnevünk is azonos :) :'( szóval aludni sem bírtam, belegondoltam milyen lesz nélküle 3 év... fogunk találkozni suli után, mert attól még a városba marad de hát..:( hogyan élhetem túl a gimit az én kis ikertesóm nélkül? :/2012. aug. 24. 11:51
2/4 A kérdező kommentje:
De nem tanult mert ilyen kis hülye...
Pedig évzáron megígérte, kölcsönadtam neki a füzeteimet, felajánlottam a segítségem de nem.. talán lehettem volna vele erőszakosabb
2012. aug. 24. 12:01
3/4 anonim válasza:
Hát igen, elég szégyen ha valaki megbukik az iskolában, pedig aztán nem olyan nagy ördöngőség egy 2-est összehozni év közben, de hát ez az ő dolga, majd talán tanul belőle.
Egyszerű, ha vannak más barátnőid az osztályban, akkor semmi probléma, barátkozz velük többet, nem csak egy ember létezik a világon, és fontos is, hogy az embernek ne csak egy barátnője legyen :) Nem te buktál, nem neked kéne aggódnod. Lesznek más barátaid is a "tesód" mellett, nyugalom.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm (:
2012. aug. 24. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!