Zippo öngyújtóba 95ös benzin?
Figyelt kérdés
Zippo öngyújtúba lehet 95ös benzint tenni? az ugyan olyan lesz mint a öngyújtó benzinnel?2012. aug. 24. 11:03
1/5 anonim válasza:
Én régebben tettem bele, meg sebbenzint is, max. hamarabb párolog. Viszont a 95-ösben levő adalékok kiválhatnak.
2/5 anonim válasza:
osztálytársam is azt szokott belerakni, de mi még arra is gondoltunk, hogy bórsavat rakunk bele (azt hiszem bórsav volt), hátha attól zöld lángja lesz, de végül nem csináltuk meg :D
3/5 anonim válasza:
Persze. Igaz büdös leszel, de az mindegy is, mert a bagótól is dögszagú vagy.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem itt kéne a bagósokat osztani...Semmi köze a kérdésnek a cigarettához te szerencsétlen....
5/5 anonim válasza:
Nem ajánlom mert robbanás veszéjes.zippo gyujtoba csakis zippo benzint lehet rakni.Ezt még a papiron is irja amit a gyujtom mellé hoztak amikor megrendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!