Zsuzsicska kérdése:
Mik a tapasztalatok az AU PAIR-ral kapcsolatban? Van itt olyan akit jelenleg vagy még régebben dolgozott külföldön?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 10:33
1/3 anonim válasza:
szia. én most vagyok kinn, egy hónapja. ha jó családot találsz akkor jó nagyon. nem szabad olyanba belemenni ami csak picit nem tetszik. meg az is fontos hogy olyan helyre menj ahol van élet úgy nem unatkozol :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Érzed jól magad! :)
2012. szept. 17. 10:11
3/3 anonim válasza:
Én is au pair-ként dolgozom. Ahogy az első válaszoló is írta: Minden a családon múlik. Ha jót fogsz ki akkor minden oké....de ha nem akkor szenvedés lesz a munka.Némely család(főleg ha sznob) borzalmas.Olyan elvárások vannak,hogy szinte lehetetlen annak megfelelni. De ha laza a család,akkor minden nap élvezet :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!