Miért van az, hogy a pasimnak minden rosszul esik?
Figyelt kérdés
1.Pl. Véletlen aztmondtam neki,hogy ,,hülye,, az nagyon gáz ? Most én vagyok a hibás vagy ő túlozik ? 2. Ültünk a parkban és itta a szokot és mondta h nembiri már meginni igyam meg én...és mondtam,hogy énsem birom,és egy kis csöppet kidőltöttem belöle )kb. egy kortyot)...ez is rosszul esett neki ...? na ebben is én voltama hibás vagy őneki van igaza? 3. Azt állítja,hogy amikor ottvan a legjobb barátnőm akkor én őt nemszeretem ? Mert a barátnőmmel jókat beszélgetünk és ő nem tud csatlakozni mert nemérti amit mink beszélünk..akkor kiközösíitve éerzi magát? ... Na és ebben kinek van igaza... ? szerintetek ?2012. aug. 24. 00:05
1/4 anonim válasza:
Úgy látom, a pasid egy agyilag nagyon egyszerű huzalozású valaki, nem illik hozzád. Nem érti a férfiak és a nők közötti alapvető különbségeket, nem tudja meglátni és kezelni psychologiailag a barátság kötelékét, és nem biztosít neked megfelelő szabadságot a kapcsolatotokban. Hajlamos az alkoholizmusra.
Neked egyetemistáknál, mérnököknél, orvosoknál, esetleg az MTA rendes tagjainál kellene próbálkoznod. Javaslom, hogy menj el a legközelebbi Operabálba.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!! Hát fura,de lehet,hogy igazad van...énis igy érzem...
2012. aug. 24. 00:25
4/4 anonim válasza:
1: Érzékeny
2: No comment LOL
3: Féltékeny
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!