Létezik-e Budapest IX. Ker. -ben parfümgyár, vlahol A Vágóhíd u. közelében? Viszont nem budapesti lakos vagyok. Egy közvetítő cég alkalmazna ott, de egy minimális összeget kér, szerződés postázása gyanánt.
Sziasztok .
Ugyanilyen fura álláshirdetésre jelentkeztem én is.
Abban gyári összeszerelői munkához kerestek embereket.
Csodálkoztam hogy kb. a jelentkezés után egy órával már jött a válasz hogy felvettek és munkába állhatok két hét múlva.
A munkaszerződést Jászberényben kellett volna megkötni ( pesti lakos vagyok ) , vagy 1000 FT -ért kipostázzák.
3 napot adtak az emailben hogy visszajelezzek nekik.
4 nap tettem meg mivel más állásra vártam.
És akkor az email cimükre írtam egy kérdést a munkával kapcsolatban.
Pár perc múlva hívott egy magánszám, hogy mit képzelek én magamról hogy fel voltam véve ,de nem jeleztem nekik vissza 3 napon belül,és hogy nekem nem kell munka,pénz?
Teljesen ledöbbentem hogy nekem áll,mintha nem lenne elég jelentkező egy ilyen munkára.
És mondta hogy töröltek a nyilvántartásból és jelenkezzek meginnt ha nem jön össze a másik munka.
És ha én regisztrált álláskereső vagyok,akkor törölnek a nyilvántartásból ,mivel vissza utasítottam az ő munka ajánlatukat....
Nem kerestek azóta a munkaügyi központ által , pedig ez már 1 hónapja történt.
Nekem is kamu munkának tűnik.
Ezekután az ilyen munkára való jelentkezést mellőzöm.
a telefonszám nekem nagyon is ugyanaz volt, jászberényi címmel (csak kecskeméti munkára) és mivel hozzám közel van így gondoltam elmegyek, minek fizessek ha majdnem itt van a szomszédban.Mikor beszéltem a pasival teljes mértékig állította, hogy farmosról nem jutok át Jászberénybe motorral, mert tiltó tábla van a főúton a motoros behajtásra...itt már kezdett gyanús lenni a dolog, de azért elmentem. S mit ad Isten, nincs ilyen házszám, se az embert, se a Bt.-t nem ismeri senki sem.
Kamu az egész, felesleges vele foglalkozni, a telefonszám ahogy elnéztem mindenütt ugyanaz,elég azt megjegyezni és többet nem ugrik be senki ennek.
E~MAILBEN KIKÜLDÖTT TÁJÉKOZTATOT RÉSZLETESEN ELKELL OLVASNI.
> V A L O S M U N K A .N Á L U N K N I N C S B E L É P É S I É S R E G I S Z T R Á C I O S I D IJ. Hivatalos munkaerö kölcsönzö és közvetitö iroda Nagykörös Kecskeméti ut 166. Budai Bt eng szám: 598410101. Munka részletei: Budapesti munkahelyre keresünk 18~45év közötti nöi és férfi munkaeröket. választhato munkák: ~elektronikai összeszerelö munka. ~Szalámigyár munkakör: szalámi csomagolása szalagmelett. 1müszakos 12orás munkarend. Betanitott munka bejelentett. bérezés:brutto600ft/ora. Fizetés:havi rendszereséggel minden ho 12.napjáig. Munkavégzések helye: BUDAPEST lll.ker. Szállás megoldva a vidéki munkavállaloknak. Hazajárás hetente péntek délután. utiköltség: 87% téritjük. A munkához orvosi igazolást kell kérni a házi orvostol hogy 8héten belül fertözö betegségben nem szenved. Börgyogyászati igazolás hogy börbetegségben nem szenved. Ezeket az igazolásokat majd az üzemorvosi vizsgálatra kell magával hoznia. Erröl majd értesitést kap telefonon illetve e~mailbe. ez valos munka nem átverés. tisztelt: jelentkezönk e~mailben beküldött önéletrajz adatát számitogépes rendszerünk feldolgozta ÖN A MEGHIRDETETT ÁLLÁSRA FELVÉTELT NYERT. GRATULÁLUNK. Munkába állás napja: 2012.OKTOBER.01.HÉTFÖ. Részletek véget hivja informácios telefonszámunkat hétfötöl péntekig 09:30és16:00ora között szombaton 09:30és12:00ora között. Telefonszám:06~70/299~1744. Munkaszerzödés megkötéséhez idöpont 2012.SZEPTEMBER.06.án.16:00oráig ügyintézönknél kérhetö. Irodankba vonatal tud.eljutni Budapest Nyugati pályaudvarol indulo és Nagykörösig közlekedö inter citi vonatal. Menetjegy ára: egyutra egészáru 1800ft. amenyiben nemtud személyesen irodánkba eljönni mi vállaljuk hogy munkaszerzödését postai uton küldjük ki postaköltség: brutto.1000ft. Munkaszerzödését csak abban az esetben fogjuk postázni ha ön hozzá járul a postaköltségéhez elsöbbségi tértivevényes könyvelt küldemény dija:brutto1000ft. postaköltséget elöre kikell fizetni az összeget a következö bankszámla~számra kell befizetni 10800014~3000~00061189~1016. számlatulajdonos: Halász Lászlo vállalkozo. Közlemény rovatba nevét és lakcimét tüntesse fel. Az összeg beérkezése után 05munkanapon belül postázzuk a munkaszerzödését. Befizetési határidö: 2012.SZEPTEMBER.11.KEDD.amenyiben a munkaszerzödését postai uton kéri kérjük okvetlenül jelezze informácios telefonszámunkon. Tel:06~70/299~1744. Vagy küldjön e~mailt hogy munkaszerzödésemet postai uton kérném. E~mailbe nevét lakcimét telefonszámát sziveskedjenek feltüntetni. munkaero28@gmail.com. Irodánk nem tudja vállalni hogy minden jelentkezönek ingyen postázza ki a munkaszerzödéseket. Tisztelettel: Munkaerö kölcsönzö és közvetitö Budai Bt Nagykörös Kecskeméti ut 166.!!!!!!!!!!!!
jah az email feladó a következő: Munkaerő kölcsönző és közvetítő Beko bt Jászberény Szolnoki út 18/a
Budapest összes kerületéböl és Pest megye városaibol és településeiböl keresünk felvételre nöket és férfiakat betanitott csomagolói munkára Budapest XXII kerületébe.
1 müszakos 8 és 12 orás munkarendbe.
8 orás munkarendbe kezdés: reggel 07:00 ora végzés: délután 15:00 ora.
12 orás munkarendbe kezdés: reggel 07:00 ora végzés: este 19:00 ora.
Munkarend: Hétfötöl Péntekig.
Bérezés: netto 550 ft / ora.
Bejelentett.
Fizetés: minden ho 10 napjáig történik.
Budapesti és Pest megyei lakosok részére utiköltség: 86 % téritjük a munkába járáshoz.
Továbbá a következö városokbol ingyenes céges buszjárat közlekedik:
Nagykörös Kecskemét Lajosmizse Dabas Gyál Ócsa Alsónémedi utvonalakrol.
Jelentkezni: 2014 Október 10 éig lehet telefonon a hét bármely napján 16:00 és 21:00 ora között.
Vagy személyesen: Hétfötöl Péntekig
08:00 és 11:00 ora között vagy
13:00 és 15:30 ora között.
Iroda cime:
Nagykörös Kecskeméti ut 120. Pest megye.
Tehát akkor a fentiek alapján ez felejtős.
Van valakinek tapasztalata az általam bemásolt hirdetéssel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!