Létezik-e Budapest IX. Ker. -ben parfümgyár, vlahol A Vágóhíd u. közelében? Viszont nem budapesti lakos vagyok. Egy közvetítő cég alkalmazna ott, de egy minimális összeget kér, szerződés postázása gyanánt.
Szia!
Én is küldtem nekik önéletrajzot. De ami válasz e-mailt kaptam, hát... nem túl biztató. Eleve, ahogy kinéz, semmi szerkesztés. Egy közvetitő cég adjon már magára, nem?
Még ha postán is kérném a szerződést, nem kellene valami bővebb infot személyesen megosztani velünk????
Szerintem vicc az egész. Én innentől kezdve nem foglalkozom vele. Szerintem csak ki akarják használni, hogy valakik befizetnek 1000 Ft-ot. Ami amúgy szerintem sok is egy sima szerződésfeladáshoz...
sziasztok.Érdekelne az a parfümgyár.
Pontos címet nem tudtok? Egy budapesti ismerősömmel utánanézetek
A IX.ker-ben egy Csöndes és tsa Bt. van,de ők főleg parfüm kereskedelemmel foglalkoznak.
Nem messze,a X.kerben van Kapuciner kft.Ők bértöltéssel foglalkoznak
Nagyon durva, hogy az emberek jóhiszeműségét így kihasználják egyesek, ja és hogy át kell utalni pénzt ilyenre egy nem létező fals cégnek, más a neve akinek át kellett utalni a pénzt is. Mikor nekünk kéne, nem elérhető a mobilszám, meg akkor veszi fel a telefont, mikor neki jó és nincs is benn állítólag már az irodába, mikor még kiírás szerint fodagási ideje lenne, ja és ha ő nem ér rá, mert továbbképzésen, vagy mi a fenén van, akkor miért nincs valaki aki helyettesítse, mint más irodáknál is alkalmaznak recepciós hölgyeket? Vagy erre se telik? Egy emberért nem is marad benn az irodába a szóban forgó cégvezető, nem is fontos neki, hogy valaki dolgozzon nála így. Bárcsak ő is így járna, mint a sok munkakereső, hasonló helyzetbe kerülne, hogy élné már meg???
Nem rugalmasak, sőt épp ellenkezőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!